DEĞİRMENDERESPOR PLAY -OFF'U GARANTİLEDİ

Gözünü şampiyonluğa diken  yeşil-siyahlılar, bu sezon hedefi BAL Ligi olarak belirleyerek yükselme grubu’na kalmayı büyük oranda garantiledi. Yeşil siyahlılar kalan 4 maçını kaybeder, Gebze Tayfun kalan 4 maçını kazanır, son maçta da Değirmendere’yi 3 farklı yenerse Değirmendere Play-Off şansını kaybedecek. Yeşil siyahlılar olması çok zor görünen bu ihtimalin ardından şampiyonluğa motive oldu.

 Liderle arasında 1 puan var

B grubunda şuanda 24 puanla ikinci sırada yer alan Değirmenderespor lider İlimtepe FK ile arasında 1 puan fark bulunuyor. Yeşil siyahlılar bu hafta sahasında Sırrıpaşa FK ile karşı karşıya gelecek. Değirmenderespor bu haftanın ardından ise deplasmanda lider İlimtepe ile kozlarını paylaşacak ve bir nevi bu maç şampiyonluk maçı havasında geçecek.

  Aksilik yaşanmazsa play-off’tayız

 Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara gazetemize yaptığı açıklamada “sezon planlamasını Bal ligine yükselmek için yaptık. Liglerin başlamasıyla  teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayreti yönetim kurulumuz ve iş insanlarının desteğiyle play-off heyacanı yaşıyoruz. Bitime 4 hafta kala işi garantiledik ama lig bitmeden erken konuşulmaz. Gerçi büyük bir mucize olmazsa play-off garantilendi. Bu anlamda ben futbolcularıma,teknik heyetime teşekkür ederim. Değirmenderespor yönetimi olarak bu güne kadar kulübümüze inanıp,destek olan tüm iş insanlarına teşekkür ediyorum. Değirmenderespor olarak play-off’a kalarak birinci etabı tamaladık,şimdi sıra ikinci etapta olacak. Gölcüklü sporseverlerden,Değirmendereli dostlardan takımımızı desteklemeye devam etmelerini rica ediyorum. Çünkü biz yönetim kurulu ve teknik kadromuz ve futbolcularımızla şampiyonlıuğa inandık,sizde bize ianan ve destek olun”dedi.