ÇOCUKLAR SORDU BAŞKAN CEVAPLADI

Başkan Ellibeş’in makam odasında gerçekleşen röportajda, öğrenciler sorular sordu. Başkan cevap verdi. Röportajın devamında belediyenin dev yaptırımları ve projelerinden de bahseden Başkan Ellibeş, belediye olarak şehir genelinde yapılması gerekenleri sıraladı. 40 yıllık belediyecilik hayatından anılar anlatarak öğrenciler ile keyifli sohbet gerçekleştiren Başkan Ellibeş “İlerideki hayatınızda hangi mesleği seçerseniz seçin bu işi severek yaparsanız başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Faydalı iş yaptığın zaman, insanlardan aldığımız hayır duaları sizi daha da iş yapmaya teşvik eder” dedi.

Öğrencilerle gerçekleştiği söyleşide; eğitime ve yeniliğe her zaman açık olduğunu aktaran Başkan Ellibeş, öğrencilerin hedefini yüksek tutmasını ve çok çalışmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu. Gölcük’te Öğrenci Olmak projesinden de bahseden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttıracak etkinlikleri tek tek öğrenciler ile paylaştı.

Ziyaret anısına toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Ellibeş, öğrencileri ellerini tek tek sıkarak yolcu etti.