BİRİNCİ KÜMEDE HEYECAN DİNMİYOR

KADIKÖYSPOR-HİSAREYNSPOR
Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubunda ilçemizi temsil eden ve 2 maçta elde ettiği tek galibiyet ve 3 puanla 5'inci sırada yer alan Hisareynspor, Pazar günü saat 17.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda başlayacak maçta, 2 maçta hiç puanı bulunmayan İzmit Temsilcisi Kadıköyspor'un konuğu olacak. Hisareynspor'un bu önemli maçı kazanması halinde, rakibini kaderiyle başbaşa bırakacak. 

ŞİRİNKÖYSPOR-MAP ŞENERSPOR
Birinci Amatör Küme B Grubundaki diğer temsilcimiz Şirinköyspor ise kendi evinde MAP Şenerspor'u ağırlayacak. Ligde oynadığı 2 maçta puanla tanışamayan Şirinköyspor, bu maçı kazanarak, bu sezonun ilk puan ve paunlarını almak istiyor. Rakip Map Şenerspor ise 2 maçta 1 puan elde etti. Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, MAP Şenerspor'u yenerek, üzerlerindeki ölü toprağını atmak istediklerini söyledi. 
ALİKAHYA BELEDİYE-ASARKÖYSPOR
Hisareynspor ve Şirinspor'un aksine A Grubunda tek başına mücadele veren Asarköyspor, sezonun 3'üncü maçını Pazar günü deplasmanda saat 13.00 da Mehmet Ali Kağıtçı Stadında Alikahya Belediyespor ile oynayacak. Bu zorlu maç öncesinde 4 puanlı ev sahibi Alikahya Belediyespor'u altına almak istiyor. 4 puanlı 2 takımın maçı, haftanın en gollü ve en zevkli maçlarından birisine namzet. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.