BAŞKAN SEZER SAHADA EKİPLERİN BAŞINDA

Gölcük Belediysi ekipleri hali hazırda 7 ekiple kent içinde acil durumlara müdahale ediyor. Vatandaşın ekmek ve diğer ihtiyaçları için çabalayan ekipler ekmek dağıtımının organizasyonunu yapıyor. Sokağa çıkma yasağının ilanından sonra sosyal medya da vatandaşlara seslenen ve "  " Gölcük Belediyesi görevin başındadır, sizler müsterih olun" diyen Başkan Sezer de sabahın erken satlerinden itibaren sahaya indi, çalışmaları denetledi. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sezer " Ekiplerimiz sabahın ilk ışıklarından bu yana görevlerinin başındalar ve hemşehrilerimizin ekmek ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Devlet Hastanesi Sağlık Personelini, saat 06.40'dan itibaren mesailerine 8 ayrı servis ile götürürdük. Mesaisi bitenleri de evlerine bıraktık. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz pazartesi gününe hazırlık yaparak yolları yıkamaya ve süpürmeye devam ediyor. Ayrıca; çöpler toplanıyor, mazgallar temizleniyor. 

Zabıta ekiplerimiz kontrollerini sürdürüyor. Ekiplerimiz; sokak hayvanlarını da unutmayarak tüm mahallelerde besleme yapıyor."dedi