ALP ''30 TRİLYONUN NEREYE HARCANDIĞINI İŞERİ’YE ANLATAYIM''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantılarını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp “Gölcük’e kentsel dönüşüm kapsamında 30 trilyon para girmiştir. Bütçede yirmi iki ama totale baktığınızda 30 trilyon. Buna nereden baktığına bağlı . Birde orda demişim ki nereye harcadıkları belli değil. Listesi var nereye bu para harcanmış. Hangi şahıslara ödeme yapılmış. Listeden baka bilirler. Bağcıyı dövmeyi bıraksınlar üzüm yemeye baksınlar. Ali Aktepe’yi ben muhatap almıyorum. İlçe Başkanı ismet İşeri gelsin nereye harcadıklarımızı anlatayım” dedi.
BİZ HEP SOKAKTAYIZ
Başkan Alp “16 Nisan üzerinden bir ay geçti. Hala tartışmalar olsa da yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Önümüzde ki günlerde güzel günler bizi bekleyecektir. 21 Mayıs’da büyük  kongreyle beraber, bu heyecanın sinerjiye dönüşmesiyle beraber topluma daha fazla duyarlı olan bu güne kadar olanı daha da fazla artırarak  toplumun beklentilerini isteklerini yerine getirerek 2019’a adım adım ilerliyoruz. 16 Nisan ‘da seçim oldu. 17 Nisan’da biz 2019 seçimine çalışmaya başladık. Başarılı olmamızın en büyük sebeplerinden biri bu. Seçimden seçime değil. Her zaman sokakta olan gayret gösteren sokakta milletle olan aynı düşünen milletle beraber oluyoruz. Seçim bittiği gün çalışmaya başladık.  16 Nisan öncesi kime gittiysek şimdide hakkı teslim etmek için teşekküre gidiyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarını akşamda kahvehane ve mahalle ziyaretlerimiz devam  edeceğiz. Bir parti olarak bir rengi değil gökkuşağı gibi her rengi temsil eden bir partiyiz. Türkiye yalnız bir Türkiye değildir. Tüm mazlumların derdi olan tüm  insanları kucaklayan bir ülkeyiz. Millet olarak Ülke olarak 2019 seçimleri 2023 hedeflerine daha dirayetli yürüyeceğiz. 
30 TRİLYONUN NEREYE HARCANDIĞINI  İŞERİ’YE ANLATAYIM
CHP Meclisi Üyesi Ali Aktepe’nin sosyal medya üzerinde paylaştığı  Alp’in 30 trilyon kentsel dönüşüme harcadık haberinin doru olmadığını belirtmesi  ve bunu meclis bütçe komisyonuna taşımaları üzerine Başkan Alp  “Gölcük’e kentsel dönüşüm kapsamında 30 trilyon para girmiştir. Bunu basınla daha öncede paylaştım. Kentsel dönüşüm kamulaştırmadan bahsediyoruz. Haberin devamında da yazıyordur zaten. Tabi iyi okuması lazım haberi arkadaşın. Okuduğunu anlaması lazım eleştiren arkadaşın. Anlamak istemeyen arkadaşımız galiba. Gölcük2e katkısının olması. Gölcük’e 30 trilyon paranın girmesi. Gölcük’e kentsel dönüşümden rahatsız olan bir kardeşimiz herhalde şahıs. Kaldı ki 28 değil de otuz demişiz bu çok önemlimidir değildir. Ama  öküzün altında buza aramakla bir yere varamaz. CHP bu kafayı bu zihniyeti değiştirsinler. Bununla övüneceklerine bunu eleştiri konusu yapan düşüncelerini bir kenara bıraksınlar. Meclis de bütçede 22 çıkmış. Bütçede yirmi iki ama totale baktığınızda 30 trilyon. Buna nereden baktığına bağlı . Birde orda demişim ki nereye harcadıkları belli değil. Listesi var nereye bu para harcanmış. Hangi şahıslara ödeme yapılmış. Listeden baka bilirler. Bağcıyı dövmeyi bıraksınlar üzüm yemeye baksınlar. Ali Aktepe’yi ben muhatap almıyorum. İlçe Başkanı ismet İşeri gelsin nereye harcadıklarımızı gösterelim. Gölcük’e kamulaştırmadan taksitlendirme ile beraber 30 trilyon giriyor.  Bu yapım ihaleleri ile beraber 30 trilyonu geçecek.