AKŞENER'E DEĞİRMENDERE' DE YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Kocaeli'de katıldığı bir düğün sonrası Değirmendere'de partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Akşener'i genel başkanımız sloganları ve alkışlarla karşıladı. Akşener “Siyaset şu anda OHAL sebebiyle askıya alınmış durumda. Türkiye'de özellikle muhalefetin de katkısı ile bir kardeşlik hukuku ortaya çıktı. Onu bozmamak için hepimiz gayret gösteriyoruz”dedi.

AKŞENER'E VATANDAŞDAN YOĞUN İLGİ
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Eski ilçe Başkanı ismail eroğlu, beleidye başkan adayı Adnan özdere, Eski il kadın koları Başkanı behice Güner, Parti Yöneticisi Selahattin Boz ve partililer karşıladı. Değirmedere Kırkyama şenliğini gezen Akşener daha sonra Weçare çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar Meral Akşener ile resim çektirmek için adeta sıraya girdi.

HALIDERE BENİM MAHALLEM
MHP Genel başkan adayı Meral Akşener “Kocaelin'de ben iki düğün için geldim. Adnan Özdere ve İsmail Eroğlu, Değirmendere'de festival var. Değirmendere'ye gelmeniz lazım dedi. Şerefle geldim. Festival  alanını gezdik. Genç kızlığımda Halıdere'de yazlık evimiz vardı uzun yıllar orada yaşadık. Evlendikten sonrada epey süre Halıdere'de oturduk. Özlemişim Değirmendere'yi çok uzun zaman oldu  oturup çay içmeyeli. Vatandaşlarımızın ilgisi beni çok mutlu etti” dedi.
 
KARDEŞLİK HUKUKUNU BOZMAMAK LAZIM
Akşener “Siyaset şu anda OHAL sebebiyle askıya alınmış durumda. Türkiye'de özellikle muhalefetin de katkısı ile bir kardeşlik hukuku ortaya çıktı. Onu bozmamak için hepimiz gayret gösteriyoruz. Ama iğrenç bir terörist kalkışma diyorum ben onun adına. Önce terörist kalkışma daha sonra emniyetin ve askerin içinde darbeye karşı olan demokrasinin yanında duranlar birlikte engellediler. Sadece askerleri  çizerek, polisi çizerek tanımlayamayız biz bunu askerin içindeki bir avuç asker terörist girişime kalkıştı. Polisde de aynı şey mevcut ama ekseriyeti milletin vatanının demokrasinin yanında duran insanlardı. Milletimizde askerimiz, polislerimiz bütünleşti kalkışmayı durdurdu. Ortaya bir bütünlük çıktı teörist kalkışmaya karşı onu bozmamak adına herkes çok dikkat ediyor bu dikkatin sürdürülmesi için muhalefetin muhalefeti olarak bende buna çok dikkat ediyorum.  Arkadaşlarımızda çok dikkat ediyoruz. Bunun sürdürülmesi için iktidarın bağlı. İktidar halkın avuklatı olmalıdır. İktidar partisi iş görür muhalefet mensupları gelir halkın arasına gelir onların taleplerini dinler onları alıp iktidara götürür” dedi.