SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA

DİYABET İÇİN YÜRÜDÜLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, diyabete dikkat çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdi. 5. Kocaeli Diyabet ve Doğa Yürüyüşü, Derince Çınarlıdere Mesire Alanı’nda düzenlendi. Her yıl geleneksel hale getirilen yürüyüşe Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ile çok sayıda spor tutkunu katıldı.

 

SAĞLIKLI İNSANLAR, SAĞLIKLI KENTLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ‘Diyabeti Durdurmak İçin Yürüyoruz’ sloganıyla gerçekleştirdiği yürüyüşe katılanlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak, sağlıklı insanlar sağlıklı şehirlerde yaşar anlayışıyla hareket ediyoruz. Kentimizi spor alanları ve yürüyüş yollarıyla donatıyoruz. Sağlıklı kalmak isteyen herkesi haftanın üç günü gerçekleştirdiğimiz yürüyüşlere davet ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

“SAĞLIKLI KALMAK İÇİN SPOR YAPIN”

Kocaeli’nde herkesin spor yapmasını istediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sağlıklı kalmak istiyorsanız mutlaka spor yapın. Yürüyüş bunların içinde en kolayı ve en faydalısıdır’’ dedi.