DÖRT OKULUMUZ YETİŞECEK !

KİTAPLAR DAĞITILMAYA BAŞLANACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu öncelikle İhsaniye Ticaret meslek lisesi'nde bulunan ders kitaplarını inceledi. 681 bin 924 kitabın poşetleme işinin devam ettiğini belirten Gülsuyu "Başiskele'den Karamürsel'e kadar tüm okulların ders kitaplarını biz dağıtıyoruz. Bugün poşetleme işi yapılıyor. yarından itibaren kitaplar okullara teslim edilmeye başlanacak. Bir aksilik çıkmazsa okullar açıldığında kitaplar öğrencilerimizin önünde olacak" dedi.

BEŞ OKULDA ONARIM YAPILIYOR

Gülsuyu 2014 2015 eğitim öğretim yılının sorunsuz geçmesi için 6 okulda onarım açlışması yapıldığını belirtti. Gülsuyu "İmam Hatip Lisesinin pencereleri yenileniyor. Ticaret Lisesinini tuvaletleri yeniden yapılıyor. Piyalepaşa ve Saraylı orta Okulunda elektirk ve lamba yenileme işlemi yapılıyor. Fidanlık orta okulunun laminantları Roterdam orta okulunun ise merdivenleri yeniden yapılıyor" dedi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gülsuyu verdiği bilgilerin ardından okul inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu. Önce İmam Hatip ortaokulunu gezen Gülsuyu çalışmaları yerinde inceledi. İmam Hatip Ortaokulu, tersane Orta Okulu, Turgut Özal Orta Okulu ve Piri Reis Orta okulunun bu yıla yetişeceğini ifade eden Gülsuyu "Bu dört okulun kesimnlikle bitmesi gerekiyor. Zaten çok fazla birşey kalmadı. İnşallah sorunsuz bir şekilde okullarda eğitime başlayacağız" dedi. Gülsuyu ardından Fen Lisesi Pansiyonu binasını, Tersane Ortaokulu binasını, Çiftlik ortaokulu binasını, Saraylı Anaokulu binasını, Turgut Özal Ortaokulu ve Piri Reis orta okulu binasını gezdi.