BAŞKAN ELLİBEŞ 'SANATÇILARI ZİYARET ETTİ'

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Buyıl 21.si gerçekleştirilen Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumuna katılan sanatçıları çalışma alanlarında ziyaret etti. Sanatçılarla bir süre sohbet eden Başkan Ellibeş akabinde açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş'e ziyarette Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş,Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci ve Kemal Kahraman eşlik etti.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de sempozyumu çok önemsediklerini belirterek, 21. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumuna yurtdışından ve yurtiçinden çok sayıda heykeltıraş sanatçısı başvuru yapmış, seçici kurul 3’ü yabancı,3’üde yerli olmak üzere 6 sanatçı belirledi. Bizde Gölcük Belediyesi olarak bu yılki sempozyuma belirlenen 6 sanatçımızı davet ettik. Sempozyumumuz 27  Haziran  2014  tarihinde son bulacak dedi.  


Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi 21. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumunun Türkiye'de bir örneği yok. Turizm ile bütünleşmek istiyorsanız, bu organizasyonlarda turizme ciddi katkılar sağlamaktadır. Bizde bu sempozyumumuzu çok önemsiyoruz dedi.