Ancak bu maçı cumartesi günü oynayacakları Ergene Velimeşespor maçında telafi edeceğiz” dedi. Kırmızı-Siyahlılar bu maçın hazırlıklarına bugün saat 16.30 da yapacakları çalışma ile başlayacaklar

 

“MAÇTA ADAPTASYON SIKINTISI ÇEKTİK”

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, önceki gün deplasmanda oynadıkları ve 3-1 yenildikleri maçın bir değerlendirmesini gazetemize yaparak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maçın oldukça sıcak ve uzun çimli bir sahada oynanadığına dikkat çeken Soydaş, “Bizim bölgenin iklimi ile Ege Bölgesinin iklimi çok sıcak. Dolayısıyla iki takım da aynı hava şartlarında mücadele etti ama, onlar o iklime alışık oldukları için fazla zorlanmadılar. Biz ise ilk 30 dakikalık bölümde adaptasyon sıkıntısı çektik. Bu süre içinde yediğimiz gol moralimiz bozdu. İlk yarıda soyunma odasına 1-0 gitseydik, 2. Yarı daha farklı olabilirdi. Ama bireysel hatadan dolayı yediğimiz gol, hiç bize yakışmayan gol oldu.  Keşke soyunma odasına 1-0’lık skorla gidebilseydik, bizim için farklı olurdu” dedi.

 

“BİREYSEL HATALAR MAĞLUBİYETİ HAZIRLADI”

Maçta yedikleri 3 golünden bireysel hatalardan kaynaklandığının altını çizen Soydaş, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “İkinci yarıya 2-0 geride olmamıza rağmen, moralimizi bozmadan oyuna devam ettik. Hatta Berke ile aradığımız golü bulduk ve maça ortak olduk. Fakat golden 2  dakika sonra, kaleci İlyas’ın bireysel hatasıyla yediğimiz gol bizi oyundan iyice düşürdü. Ahmet Kutluer ve Ahmet Özer’i oyuna almamkla birlikte, bu 2 oyuncuya Berke’de eklenince, iyi pozisyonlar bulduk. 3-1’den sonra, inanın 3-3’ü 4-3’ü yakalayacak pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Gerçekten çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Ancak bu maçı cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız, Ergene Velimeşespor maçında telafi edeceğiz.”

Kırmızı-Siyahlılar bu maçın hazırlıklarına bugün saat 16.30 da yapacakları çalışma ile başlayacaklar. Bu arada, 3. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

3’ÜNCÜ HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

16 EYLÜL CUMARTESİ

15.30 1461 Trabzon-A.Bağcılarspor

15.30 Diyarbekirspor-Yeni Orduspor

16.00 Kırıkhanspor-Yeşil Bursaspor

16.30 Gölcükspor-Ergene Velimeşespor

16.30 Erokspor-Pazarspor

16.30 Turgutluspor-Erzincanspor

16.30 Tire 1922 Spor-Muğlaspor

16.30 Darıca G.B.-Ankara Demirspor

19.00 Ban BŞB.-Kayseri Erciyesspor

************************