GÖLCÜKSPOR HEDEF ÜÇ PUAN

HEDEF ÜÇ PUAN ALMAK

Gölcükspor bu hafta kendi sahasında lider İstanbulspor A.Ş'yi konuk edecek. Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş hedeflerinin üç puan almak olduğunu belirtti. Ellibeş “Bu maçın önemini hepimiz biliyoruz. Bu hafta cezalıda, sakatta oyuncumuz yok. Tam kadro maça hazırlanıyoruz. Kendi evimizde üç puan alacağız” dedi.

 

TARAFTARI BEKLİYORUZ

Ellibeş “Takım Cumartesiye çok iyi şekilde hazırlanıyor. Gölcük halkını Cumartesi maça bekliyoruz. Hep birlikte iyi düşünürsek. Birlik olursak kazanırız. Topta bizi severse evimizde üç puan alırız” dedi.

 

MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYOR

Gölcükspor hocası Metin Peken, Cumartesi oynanacak olan İstanbulspor A.Ş maçına iyi hazırlandıklarını belirtti. Peken “Kendi sahamızda İstanbulspor'u konuk edeceğiz. Pazartesi, Salı, Çarşamba çift kale çalışması yaptık. Bu günde çift kale antreman yapacağız. Bu en önemli maçlardan biri. Üç puanı almak için sahaya çıkacağız. İç saha maçlarımızda rakiplerimize puan vermek istemiyoruz. Cumartesi günü taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Biz her maçımıza puan almak için çıkıyoruz” dedi.