Elektrik, Su, Doğalgaz Abonelikleri Nasıl Yapılır?

Günümüzde hayatı kolaylaştıran çeşitli gelişmeler de yaşanıyor ve bu gelişmeler kapsamında elektrik, su ya da doğalgaz abonelik işlemleri de gayet hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanabiliyor. Sizlere özellikle elektrik aboneliği işleminin en kolay şekilde nasıl yapıldığını aktaracağız. Ancak öncesinde hangi belgeleri ya da bilgileri hazırlamanız gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Elektrik Aboneliği İçin Gereken Belgeler Neler?

Elektrik aboneliği işlemini gerçekleştirmek için hazırlamanız gereken belgeler şu şekildedir:

Tesisat numarası Kimlik belgesi Tapu belgesi ya da kira sözleşmesi DASK poliçe numarası Güvence bedeli

Bu belgeleri ve bilgileri hazırlamanızın ardından en hızlı ve en kolay şekilde abonelik işlemlerini gerçekleştirmek için Enerjisa internet sitesine tıklayın. İlgili sayfaya ulaşmanız durumunda online olarak randevu talep etme imkanınız da oluyor. Randevu almanız halinde ise beklemenize gerek kalmadan işlemin hızlı bir biçimde tamamlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Öncelikle Enerjisa hizmet noktalarını gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Bu sayede hangi hizmet noktasının sizin bulunduğunuz yere daha yakın olduğunu da kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Sonrasında ise bu hizmet noktasında işleminizi gerçekleştirmek için yine online olarak randevu almanız gerekiyor. Randevunuzun olduğu gün ve saatte yukarıda sıraladığımız bilgi ve belgeleri de yanınızda bulundurarak Enerjisa hizmetler merkezine gitmelisiniz. Saatlerce sıra beklemeye gerek kalmadan işleminizin gerçekleşmesini sağlamanız işte bu kadar kolay oluyor.

Bu arada Enerjisa mobil uygulama kullanarak da işleminizi gerçekleştirebileceğinizi belirtelim. İnternet sitesine tıklamanız durumunda bu konuda bilmediğiniz tüm verilere de kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Abonelik işlemlerini farklı kanallardan yapmaya çalışarak zaman kaybetmenize hiç gerek yok. Özellikle taşınma döneminde zaman en önemli unsura dönüşüyor ve dolayısıyla zaman kaybı yaşatacak olan her işlemden uzaklaşmanız da önem taşıyor.

Bunun yerine Enerjisa aracılığı ile elektrik aboneliğini gerçekleştirmeniz hem yorulmanızı önleyecektir hem de gereksiz bir zaman kaybının da önüne geçecektir. Abonelik işlemlerinizi gerçekleştirilmesine dair adımları aktaran video da internet sitesinde mevcut… Videoya göz attığınızda tüm adımları hemen öğrenebilir ve randevunuzu da kolaylıkla alabilirsiniz.