ALTINÖZÜ ‘SİYASETE NEZAKET VE ZARAFET GETİRECEĞİZ’

Parti binasında yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınözü’nün yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Şafak Efe, İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt ve yönetimi ile partililer katılım gösterdi.

BASIN BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Genel Başkan Yardımcısı Altınözü,  “Geçmişte Erbakan hocamızın basınla alakalı açmış olduğu hiçbir dava yok. Bizim de medya mensupları ve basın ile ilgili bir sorunumuz yok. Basının sorunlarını, mali sıkıntılarını biliyoruz. Teknik teçhizatların temini açısından kapsamlı bir altyapı çalışmamız var. Basın kurululşların hepsi bizler için önemli. Bunu da genel başkanımız, yakın zamanda açıklayacak” dedi.

BASIN DÖRDÜNCÜ KUVVET
Sözlerine devam eden Genel Başkan Yardımcısı Altınözü, “Vatandaşın da haberi en rahat şekilde elde edebilmesi gerekiyor. Biz bu ortamı sağlayacağımızı taahhüt ediyoruz. Basınımızın dördüncü kuvvet olarak vatandaşımıza, devletimize en güzel şekilde hizmet edebilmesini istiyoruz. Siyasetçinin görevi sadece refah sağlamak değil, bu ortamı vatandaşa sunması gerekir. Bunu da bizler yerine getireceğiz. Basının çalışma şartları her geçen gün daha da zorlaşıyor. Yazılı basın kalmıyor ama yaşaması lazım. Radyoların yaşaması lazım. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak bu ortamı sağlayacağımızı söylüyoruz. Biz siyasete nezaket ve zarafet getireceğiz diyerek yola çıktık. Eksikleri tamamlayacağız, güzellikleri takdir edeceğiz. Bu şekilde yola çıktık ve devam edeceğiz. Türkiye, şartları, dertleri çözebilecek bir potansiyele sahip” dedi. 

VATANDAŞ ARTIK ŞİKAYETÇİ

Altınözü, Vatandaş artık Adalet ve Kalkınma Partisinden şikayetçi. Sokağa çıkalım vatandaşa soralım kimse halinden memnun değil. Adalet ve Kalkınma partisini kurarken verdikleri isimle şu an davranışları iktidarın aynı değil. Kalkınma derken bunlar yanlış anlamış "ülke kalkınmasın" diyorlar. Üretim kalmadı. Herşer ihraç oldu. Artık ülkeyi gerçek sahibine bırakma zamanı geldi. İşi ehline yani Genel Başkanımıza bırakmaları gerekiyor"dedi.