LASTİK İŞ
ismail

YRP GÖLCÜK’TEN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

30.08.2020 - 13:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YRP GÖLCÜK’TEN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Yeniden refah partisi Gölcük ilçe yönetimi, ilçe başkanı Mustafa Bayazıt başkanlığında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetime geldikten sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini gerçekleştiren Başkan Bayazıt ve yönetimini dernek başkanı Mehmet Arslan karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkan Bayazıt ve yönetimine bu önemli günde kendilerini hatırladıklarından dolayı şahsının ve arkadaşlarının çok mutlu olduğunu ifade eden muharip gaziler derneği gölcük şubesi başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Düzenlenen ziyarette söz alan YRP Gölcük ilçe başkanı Mustafa Bayazıt, ‘’bağımsızlığımızın  ve özgürlüğümüzün yaşayan simgeleri olan gazilerimizin milletimizin gönlünde ki yeri çok ayrıdır, devletimizin ve milletimizin bekası için cansiperane bir mücadele veren gazilerimiz ülkemizi savunurken büyük mücadeleler vermiş ve bu şanlı milletin tarihine geçmişlerdir’’ ifadelerini kullandı. Ziyaret sonrasında muharip gaziler derneği gölcük şubesi başkanı Mehmet Arslan’a ‘’milli kaynak paketi-1’’ kitabını hediye eden başkan Bayazıt, devletimiz ve milletimiz için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet, siz gazilerimize de sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum diyerek, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.  
Yeniden refah partisi Gölcük ilçe yönetimi, ilçe başkanı Mustafa Bayazıt başkanlığında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetime geldikten sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini gerçekleştiren Başkan Bayazıt ve yönetimini dernek başkanı Mehmet Arslan karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkan Bayazıt ve yönetimine bu önemli günde kendilerini hatırladıklarından dolayı şahsının ve arkadaşlarının çok mutlu olduğunu ifade eden muharip gaziler derneği gölcük şubesi başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Düzenlenen ziyarette söz alan YRP Gölcük ilçe başkanı Mustafa Bayazıt, ‘’bağımsızlığımızın  ve özgürlüğümüzün yaşayan simgeleri olan gazilerimizin milletimizin gönlünde ki yeri çok ayrıdır, devletimizin ve milletimizin bekası için cansiperane bir mücadele veren gazilerimiz ülkemizi savunurken büyük mücadeleler vermiş ve bu şanlı milletin tarihine geçmişlerdir’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında muharip gaziler derneği gölcük şubesi başkanı Mehmet Arslan’a ‘’milli kaynak paketi-1’’ kitabını hediye eden başkan Bayazıt, devletimiz ve milletimiz için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet, siz gazilerimize de sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum diyerek, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.