LASTİK İŞ
ismail

''YOK OLUP GİDECEKLER''

14.03.2016 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''YOK OLUP GİDECEKLER''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara’da meydana gelen terör saldırısının ardından yazılı açıklama yaptı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek, bu alçaklar yok olup gidecekler, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği ve 122 kişinin yaralandığı terör saldırı sonrası yazılı açıklama yaptı. Ceyhan; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Terör saldırıları hiçbir şekilde Türkiye’nin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozamayacak, terörle mücadele kararlılıkla devam edecek. Mesele, yalnızca aşağılık bir terör meselesi değildir. Hedef aldıkları istiklalimizdir. Milletimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada terör saldırıları karşısında dik duruşundan taviz vermeden sabır, metanet ve kararlılıkla bu kara günleri aşarak yoluna devam edeceğine inancımız tamdır. Alçak terör saldırıları karşısında ülkemizi hedef alan hain odaklar ve maşaları en ağır biçimde cezalandırılacaktır. Gizli açık, dolaylı dolaysız bu saldırının yanında duranlar, en az kendisini patlatan canlı bomba kadar terörizmin hizmetinde olanlardır.  Masum vatandaşlarımızı hedef alan bu saldırıyı lanetliyor, şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz, baki olan vatan ve millettir, bu yolda mücadeleye ve dimdik yürümeye devam edeceğiz, bu alçaklığı yapanlarda yok olup gidecek. Bir kez daha terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılar acil şifalar diliyorum.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara’da meydana gelen terör saldırısının ardından yazılı açıklama yaptı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek, bu alçaklar yok olup gidecekler, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği ve 122 kişinin yaralandığı terör saldırı sonrası yazılı açıklama yaptı. Ceyhan; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Terör saldırıları hiçbir şekilde Türkiye’nin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozamayacak, terörle mücadele kararlılıkla devam edecek. Mesele, yalnızca aşağılık bir terör meselesi değildir. Hedef aldıkları istiklalimizdir. Milletimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada terör saldırıları karşısında dik duruşundan taviz vermeden sabır, metanet ve kararlılıkla bu kara günleri aşarak yoluna devam edeceğine inancımız tamdır. Alçak terör saldırıları karşısında ülkemizi hedef alan hain odaklar ve maşaları en ağır biçimde cezalandırılacaktır. Gizli açık, dolaylı dolaysız bu saldırının yanında duranlar, en az kendisini patlatan canlı bomba kadar terörizmin hizmetinde olanlardır.

 Masum vatandaşlarımızı hedef alan bu saldırıyı lanetliyor, şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz, baki olan vatan ve millettir, bu yolda mücadeleye ve dimdik yürümeye devam edeceğiz, bu alçaklığı yapanlarda yok olup gidecek. Bir kez daha terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılar acil şifalar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.