LASTİK İŞ
ismail

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

08.02.2020 - 11:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası, Gölcük Belediyesi ve İHH Gölcük temsilciliği ortaklaşa Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında yetim gülerse Dünya güler adlı çocuk şenliğini düzenlediler. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İlçemizde birçok etkinlikler yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası ve sürekli yardım muhtaçların yanında olan İHH Gölcük temsilciliği ve Gölcük Belediyesi ortaklaşa Yetim gülerse Dünya güler çocuk şenliğini Gölcük Kongre Sarayında düzenlediler. Düzenlenen Çocuk Şenliğine AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, İHH Gölcük Kadınlar Kolu temsilcisi Filiz Yiğit çok sayıda Gölcük halkımdan katılım sağlandı. PAYLAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ Program öncesi konuşan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “burada bu güzel programı düzenleyenlere gönülden teşekkür ederim. Ben bir Hafız babası olarak bende gururlanıyorum. Burada, yardımlaşmak, paylaşmak inanınki çok önemlidir. Allah böyle organizasyonların sayılarını arttırsın. Bu tür organizasyonlara sonuna kadar hep birlikte destek olalım. Çünkü yaptığınız yardımlar Müslüman ülkelerde hafızlık adı altında çalışanlar kuruluşlara gidiyor. Emin ellere gidiyor. Bunu da söylemeden geçemem. Dünyada 1 milyar 700 milyon Müslüman zekatını ve yardımlaşmayı yaparsa aç susuz Müslüman kalmaz. Biz yine de bu önemli organizasyonları yapalım” dedi. ÇOCUKLAR BİZİM EMANETİMİZ İHH Gölcük kadın kolları temsilcisi Filiz Yiğit; “biz bu geceyi birçok güzel niyetle organize ettik. Çocuk Şenliği programımız bir yardımlaşma ve dayanışma organizasyonudur. Amacımız projemize sadece finans sağlamak değil. Yardımlaşma ve dayanışmanın ruhunu güçlü olarak ayakta tutmak, bir aile, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarına fayda sağlamak. Çünkü bütün dünya çocukları bizim emanetimizdir. İstedik ki buradaki çocuklarımızı mutlu edecek bir organizasyon gerçekleştirmek. Bunu da burada sizlerin desteklerinizle yaptık. Çünkü Çocuk Gülerse Dünya Güler” diyerek sözlerini tamamladı. ÇOCUK MEHTERAN TAKIMI GÖSTERİ YAPTI Bu konuşmaların ardından Kuran Tilaveti okundu. Ardından İHH sinevizyon tanıtımı yapıldı. Çocuk mehteran takımın gösterisi, çocuk semazen Gösterisinin ardından Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasının esnafları tarafından alınan 2 adet Bisiklet, 4 adet Tablet, 10 adet uzaktan kumandalı çocuk oyuncak arabası, 8 adet çocuk oyuncak seti, iki adet çocuk oyuncak mutfak seti ve 4 adet Notbook kura çekilişi ile yetim çocuklarına hediye etti. Çekilişten sonra program son buldu. Fahri Haner          
Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası, Gölcük Belediyesi ve İHH Gölcük temsilciliği ortaklaşa Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında yetim gülerse Dünya güler adlı çocuk şenliğini düzenlediler. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İlçemizde birçok etkinlikler yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası ve sürekli yardım muhtaçların yanında olan İHH Gölcük temsilciliği ve Gölcük Belediyesi ortaklaşa Yetim gülerse Dünya güler çocuk şenliğini Gölcük Kongre Sarayında düzenlediler. Düzenlenen Çocuk Şenliğine AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, İHH Gölcük Kadınlar Kolu temsilcisi Filiz Yiğit çok sayıda Gölcük halkımdan katılım sağlandı.

PAYLAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ

Program öncesi konuşan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “burada bu güzel programı düzenleyenlere gönülden teşekkür ederim. Ben bir Hafız babası olarak bende gururlanıyorum. Burada, yardımlaşmak, paylaşmak inanınki çok önemlidir. Allah böyle organizasyonların sayılarını arttırsın. Bu tür organizasyonlara sonuna kadar hep birlikte destek olalım. Çünkü yaptığınız yardımlar Müslüman ülkelerde hafızlık adı altında çalışanlar kuruluşlara gidiyor. Emin ellere gidiyor. Bunu da söylemeden geçemem. Dünyada 1 milyar 700 milyon Müslüman zekatını ve yardımlaşmayı yaparsa aç susuz Müslüman kalmaz. Biz yine de bu önemli organizasyonları yapalım” dedi.

ÇOCUKLAR BİZİM EMANETİMİZ

İHH Gölcük kadın kolları temsilcisi Filiz Yiğit; “biz bu geceyi birçok güzel niyetle organize ettik. Çocuk Şenliği programımız bir yardımlaşma ve dayanışma organizasyonudur. Amacımız projemize sadece finans sağlamak değil. Yardımlaşma ve dayanışmanın ruhunu güçlü olarak ayakta tutmak, bir aile, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarına fayda sağlamak. Çünkü bütün dünya çocukları bizim emanetimizdir. İstedik ki buradaki çocuklarımızı mutlu edecek bir organizasyon gerçekleştirmek. Bunu da burada sizlerin desteklerinizle yaptık. Çünkü Çocuk Gülerse Dünya Güler” diyerek sözlerini tamamladı.

ÇOCUK MEHTERAN TAKIMI GÖSTERİ YAPTI

Bu konuşmaların ardından Kuran Tilaveti okundu. Ardından İHH sinevizyon tanıtımı yapıldı. Çocuk mehteran takımın gösterisi, çocuk semazen Gösterisinin ardından Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasının esnafları tarafından alınan 2 adet Bisiklet, 4 adet Tablet, 10 adet uzaktan kumandalı çocuk oyuncak arabası, 8 adet çocuk oyuncak seti, iki adet çocuk oyuncak mutfak seti ve 4 adet Notbook kura çekilişi ile yetim çocuklarına hediye etti. Çekilişten sonra program son buldu.

Fahri Haner    

   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.