LASTİK İŞ
ismail

YENİDEN REFAH DA KOCAELİ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI GÖLCÜK’TE TOPLANDI

Asayiş 12.02.2021 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİDEN REFAH DA KOCAELİ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI GÖLCÜK’TE TOPLANDI

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Cevdet ÇEPİL öncülüğünde yapılan birim başkanları toplantısına ev sahipliğini Gölcük İlçe başkanlığı yaptı.

Teşkilat, seçim ve hukuk işleri, dış ilişkiler, sosyal işler ve sekreter birim başkanlıklarının katıldığı toplantıda, Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçe birim başkanları yer aldı. Sandık, seçim ve teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Kocaeli Teşkilat başkanı Cevdet ÇEPİL ne olursa olsun ne engel çıkarsa çıksın çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade edip, tüm birimlerden detaylı raporları aldı. Tüm hazırlıkların tam olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren ÇEPİL tüm birim başkanlarına ve ev sahipliğini yapan Gölcük ilçe Başkanı Mustafa BAYAZIT’A ve yönetimine teşekkür etti. ÇEPİL; Seçime en hazır parti Yeniden REFAH Partisidir. Diyerek sözlerine son verdi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Cevdet ÇEPİL öncülüğünde yapılan birim başkanları toplantısına ev sahipliğini Gölcük İlçe başkanlığı yaptı.

Teşkilat, seçim ve hukuk işleri, dış ilişkiler, sosyal işler ve sekreter birim başkanlıklarının katıldığı toplantıda, Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçe birim başkanları yer aldı.

Sandık, seçim ve teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Kocaeli Teşkilat başkanı Cevdet ÇEPİL ne olursa olsun ne engel çıkarsa çıksın çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade edip, tüm birimlerden detaylı raporları aldı. Tüm hazırlıkların tam olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren ÇEPİL tüm birim başkanlarına ve ev sahipliğini yapan Gölcük ilçe Başkanı Mustafa BAYAZIT’A ve yönetimine teşekkür etti.

ÇEPİL; Seçime en hazır parti Yeniden REFAH Partisidir. Diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.