LASTİK İŞ

YENİ YILDA YETİM ÇOCUKLAR SEVİNDİ

31.12.2018 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ YILDA YETİM ÇOCUKLAR SEVİNDİ

Yardın sever Gölcük Esnafı olan İsmail Ak Hatay Bayırbucak Türkmen yetim 150 çocuğa aldığı 150 çift bot bu gün Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocuklarını giyindirerek, yeni yılda yetim çocukları sevindirdi.

ÇOCUKLAR SEVİNDİ Yardım severliği ile tanınan Gölcük esnafı İsmail Ak nerede yardıma muhtaç olan insan varsa hemen yardımına koşuyor. Bu kapsamda Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocukların bu kış aylarda ayaklarında ayakkabı olmadığının haberi aldı. Haberi alır almaz 150 çocuk için ilçemizde bulunan kurum ve yardım seven vatandaşlarla diyaloğa geçti. Bir hafta içerisinde Gölcük'te faaliyet gösteren kurumlar ve yardım sevenler ile Sakarya AFAT gönülleri iş birliğinde bir hafta içerisinde topladıkları yeni 150 çift bot  Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocuklarını tek tek giydirerek yeni yılda yetim çocukları sevindirdi. Aynı bölgeye  İstanbul'dan bir tır giyim sevk edildi. ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN Yardımsever İsmail Ak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “yardıma muhtaç olan insanı gördüğümde dayanamam. Bu güne kadar gönüllü olarak yardıma muhtaç olan çok insanın yardımına koştum. Geçtiğimiz günlerde bana Hatay Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukların durumları iyi olmadığı ve bu kışın bu yetim çocuklar için öncelikle ayaklarına kışlık bot gerektiğini haberi geldi. Bu haber üzerine hemen ilçemizdeki yakın çevremiz ve bölgemizde bu yardım ile ilgili çalışma başlattım. Yardım seven dostlarımız hepsi destek vererek bir hafta içinde 150 yetim çocuk için 150 çift yeni kışlık bot aldık. Bu günde Hatay Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocuklarına bu yardımı vermek için Hatay'a gittik ve çocuklara botlarını giydirerek teslim ettik. Bu yardımda bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” şeklinde ifade etti. Fahri HANER          
Yardın sever Gölcük Esnafı olan İsmail Ak Hatay Bayırbucak Türkmen yetim 150 çocuğa aldığı 150 çift bot bu gün Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocuklarını giyindirerek, yeni yılda yetim çocukları sevindirdi.

ÇOCUKLAR SEVİNDİ
Yardım severliği ile tanınan Gölcük esnafı İsmail Ak nerede yardıma muhtaç olan insan varsa hemen yardımına koşuyor. Bu kapsamda Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocukların bu kış aylarda ayaklarında ayakkabı olmadığının haberi aldı. Haberi alır almaz 150 çocuk için ilçemizde bulunan kurum ve yardım seven vatandaşlarla diyaloğa geçti. Bir hafta içerisinde Gölcük'te faaliyet gösteren kurumlar ve yardım sevenler ile Sakarya AFAT gönülleri iş birliğinde bir hafta içerisinde topladıkları yeni 150 çift bot  Hatay Bayırbucak Türkmen yetim çocuklarını tek tek giydirerek yeni yılda yetim çocukları sevindirdi. Aynı bölgeye  İstanbul'dan bir tır giyim sevk edildi.

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN
Yardımsever İsmail Ak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “yardıma muhtaç olan insanı gördüğümde dayanamam. Bu güne kadar gönüllü olarak yardıma muhtaç olan çok insanın yardımına koştum. Geçtiğimiz günlerde bana Hatay Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocukların durumları iyi olmadığı ve bu kışın bu yetim çocuklar için öncelikle ayaklarına kışlık bot gerektiğini haberi geldi. Bu haber üzerine hemen ilçemizdeki yakın çevremiz ve bölgemizde bu yardım ile ilgili çalışma başlattım. Yardım seven dostlarımız hepsi destek vererek bir hafta içinde 150 yetim çocuk için 150 çift yeni kışlık bot aldık. Bu günde Hatay Bayırbucak Türkmenlerin yetim çocuklarına bu yardımı vermek için Hatay'a gittik ve çocuklara botlarını giydirerek teslim ettik. Bu yardımda bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Fahri HANER          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.