LASTİK İŞ
ismail

YENİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI DR. DUYGU ESEN ÖZ HASTA KABULUNE BAŞLADI

Sağlık 02.10.2020 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YENİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI DR. DUYGU ESEN ÖZ HASTA KABULUNE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Duygu Esen Öz Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doktor Öz’ün göreve başlamasıyla beraber Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde doktor sayısı 2’ye yükseldi. 1986 Tokat doğumlu olan Uz. Dr. Duygu Esen Öz 2017 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını aldı. 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Duygu Esen Öz Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doktor Öz’ün göreve başlamasıyla beraber Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde doktor sayısı 2’ye yükseldi.
1986 Tokat doğumlu olan Uz. Dr. Duygu Esen Öz 2017 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.