LASTİK İŞ

YARIN TÜM OKULLARDA İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNACAK

Gündem 10.01.2021 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YARIN TÜM OKULLARDA İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNACAK

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 81 ile yazı göndererek yarın tüm okullarda tören yapılacağını ifade etti.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıl dönümü nedeniyle yarın ülkemizin dört bir yanında eş güdümlü olarak  İstiklal Marşımız, okunacak.  İlçemizde Gölcük Piri Reis İlkokulunda Saat 10:00'da düzenlenecek törenle İstiklal Marşımız okunacak. Programa Kaymakam Cengiz Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafferi Tayyar Mert’de katılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 81 ile yazı göndererek yarın tüm okullarda tören yapılacağını ifade etti.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıl dönümü nedeniyle yarın ülkemizin dört bir yanında eş güdümlü olarak  İstiklal Marşımız, okunacak. 

İlçemizde Gölcük Piri Reis İlkokulunda Saat 10:00'da düzenlenecek törenle İstiklal Marşımız okunacak. Programa Kaymakam Cengiz Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafferi Tayyar Mert’de katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.