YALI EVLERİNİN ALTIN MADALYALI AHÇILARI

Değirmendere 25.10.2018 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİNİN ALTIN MADALYALI AHÇILARI

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri'nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya'yı fethetti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar. Ukrayna'da Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar'da “Hünkar Beğendi” ile Makedonya'da ise Birgül Uzuner tatlı ve “Tandır” ile Kezban Bayar ise “Hünkar Beğendi” ve “Mantı” ile Altın Madalya kazandı.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri'nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya'yı fethetti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar. Ukrayna'da Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar'da “Hünkar Beğendi” ile Makedonya'da ise Birgül Uzuner tatlı ve “Tandır” ile Kezban Bayar ise “Hünkar Beğendi” ve “Mantı” ile Altın Madalya kazandı.  BAŞARILARINI BAŞKAN ELLİBEŞ İLE PAYLAŞTILAR Başarılı aşçılar ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Müdürü Tayfun Gündüz yarışmaya katılan aşçılar ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamına ziyaret ederek gerçekleşen yarışmalarla ilgili bilgi verdi.   AŞÇILARIMIZI TEBRİK EDİYORUM Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ziyarette yaptığı konuşmada “Belediyemizin prestij projelerinden olan Değirmendere Yalı Evleri aşçılarımızın uluslararası yarışmalarda başarı ile dönmesi bizleri çok gururlandırdı. Aşçılarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek neredeyse tüm madalyaları kazanmışlar. Bizde aşçılarımıza destek vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben tekrar aşçılarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. HERKESİ BU LEZZETLERİ TATMAYA YALI EVLERİNE BEKLİYORUZ Ukrayna Kiew de Cook fest  ve Makedonya'da düzenlenen GASTROMAK 2018 yarışmasına Jüri üyesi olarak katılan Gölcük Belediyesi Yalı Evleri ve Yazlık Ilıca Termal Tesisleri Müdürü Tayfun Gündüz yaptığı açıklamada ; “Elde ettiğimiz başarılarda Başkanımız Mehmet Ellibeş'in katkısı çok büyük. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizi ve Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip İstiklal Marşımızı çaldırdığımız ve oralarda dinlettiğimiz için çok mutlu olduk. Bu noktada Yalı Evleri Konak Sofrası'nın artık bir Dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirtmek istiyorum. Bu altın madalyalı, Dünyaca lezzeti tescillenmiş yemekleri halkımızda Yalı Evleri'nde tadabilir. Herkesi bekliyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri'nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya'yı fethetti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar. Ukrayna'da Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar'da “Hünkar Beğendi” ile Makedonya'da ise Birgül Uzuner tatlı ve “Tandır” ile Kezban Bayar ise “Hünkar Beğendi” ve “Mantı” ile Altın Madalya kazandı.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri'nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya'yı fethetti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar.
Ukrayna'da Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar'da “Hünkar Beğendi” ile Makedonya'da ise Birgül Uzuner tatlı ve “Tandır” ile Kezban Bayar ise “Hünkar Beğendi” ve “Mantı” ile Altın Madalya kazandı. 
BAŞARILARINI BAŞKAN ELLİBEŞ İLE PAYLAŞTILAR
Başarılı aşçılar ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Müdürü Tayfun Gündüz yarışmaya katılan aşçılar ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamına ziyaret ederek gerçekleşen yarışmalarla ilgili bilgi verdi.  
AŞÇILARIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ziyarette yaptığı konuşmada “Belediyemizin prestij projelerinden olan Değirmendere Yalı Evleri aşçılarımızın uluslararası yarışmalarda başarı ile dönmesi bizleri çok gururlandırdı. Aşçılarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek neredeyse tüm madalyaları kazanmışlar. Bizde aşçılarımıza destek vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben tekrar aşçılarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
HERKESİ BU LEZZETLERİ TATMAYA YALI EVLERİNE BEKLİYORUZ
Ukrayna Kiew de Cook fest  ve Makedonya'da düzenlenen GASTROMAK 2018 yarışmasına Jüri üyesi olarak katılan Gölcük Belediyesi Yalı Evleri ve Yazlık Ilıca Termal Tesisleri Müdürü Tayfun Gündüz yaptığı açıklamada ; “Elde ettiğimiz başarılarda Başkanımız Mehmet Ellibeş'in katkısı çok büyük. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizi ve Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip İstiklal Marşımızı çaldırdığımız ve oralarda dinlettiğimiz için çok mutlu olduk. Bu noktada Yalı Evleri Konak Sofrası'nın artık bir Dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirtmek istiyorum. Bu altın madalyalı, Dünyaca lezzeti tescillenmiş yemekleri halkımızda Yalı Evleri'nde tadabilir. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.