YAĞIŞ YOK ÇOK BULUTLU !

Kocaeli 11.11.2014 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAĞIŞ YOK ÇOK BULUTLU !

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önümüzdeki 4 gün için tahmin raporunu yayınladı.

Buna göre, önümüzdeki 4 gün bölgemizde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde olacak. BUGÜN AÇIK Meteoroloji’nin tahminine göre, bölgemizde hava bugün parçalı bulutlu olacak, güneş sık sık kendini gösterecek. Yarın ve perşembe günü ise, yağış yok ama  hava çok bulutlu olacak.  Gündüz sıcaklıkları 21-23 derece, gece sıcaklıkları 11-12 derece civarında. Rüzgarların güney ve doğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önümüzdeki 4 gün için tahmin raporunu yayınladı.

Buna göre, önümüzdeki 4 gün bölgemizde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde olacak.

BUGÜN AÇIK

Meteoroloji’nin tahminine göre, bölgemizde hava bugün parçalı bulutlu olacak, güneş sık sık kendini gösterecek. Yarın ve perşembe günü ise, yağış yok ama  hava çok bulutlu olacak.  Gündüz sıcaklıkları 21-23 derece, gece sıcaklıkları 11-12 derece civarında. Rüzgarların güney ve doğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.