YILDIZ ''ESNAF ÜLKENİN CAN DAMARIDIR''

Siyaset 01.04.2021 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YILDIZ ''ESNAF ÜLKENİN CAN DAMARIDIR''

Bir genel bir yerel seçimi, ilçe başkanı olarak tecrübe eden Yaşar İsmail Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yıldız Çayevi sahibi Tuncay Yıldız 'ı işyerinde, ekibiyle beraber ziyaret eden  Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, şunları dedi: "Merkezi bütçe yönetiminin on yılı aşkındır verdiği bütçe açıklarıyla ülke ekonimisinin yıldan yıla daha fazla dar boğaza itildiği bir süreçde, merkezi bütçenin bu hatalı ve müsrif yönetiminin ağır yükünü, esnafımızın ve dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın çektiğine gün gün şahit oluyoruz. Özellikle esnafımız, sicil affı ve borç yapılandırma sürelerinin uzatılması hususunda acil bir destek bekliyor. Esnaf bir ülke ekonomisinin can damarı gibidir. Esnafımız dertli, vatandaşımız borçlu, işsizlik dayanılmaz boyutta. Ülkemizi bu durumdan ancak milli görüş idareciliği ile kurtarabiliriz. Milletimizi Saadet Partisine destek vermeye davet ediyorum" dedi. Ziyarette, Saadet Partisi Gölcük ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ile beraber, yardımcıları, Şakir Akyer, Abdullah Bayır, Hüseyin Tapanoğlu, Mehmet Şirin Bünyamin Erol, Abdullah Emiroğlu da hazır bulundu.
Bir genel bir yerel seçimi, ilçe başkanı olarak tecrübe eden Yaşar İsmail Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yıldız Çayevi sahibi Tuncay Yıldız 'ı işyerinde, ekibiyle beraber ziyaret eden  Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, şunları dedi: "Merkezi bütçe yönetiminin on yılı aşkındır verdiği bütçe açıklarıyla ülke ekonimisinin yıldan yıla daha fazla dar boğaza itildiği bir süreçde, merkezi bütçenin bu hatalı ve müsrif yönetiminin ağır yükünü, esnafımızın ve dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın çektiğine gün gün şahit oluyoruz. Özellikle esnafımız, sicil affı ve borç yapılandırma sürelerinin uzatılması hususunda acil bir destek bekliyor. Esnaf bir ülke ekonomisinin can damarı gibidir. Esnafımız dertli, vatandaşımız borçlu, işsizlik dayanılmaz boyutta. Ülkemizi bu durumdan ancak milli görüş idareciliği ile kurtarabiliriz. Milletimizi Saadet Partisine destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Ziyarette, Saadet Partisi Gölcük ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ile beraber, yardımcıları, Şakir Akyer, Abdullah Bayır, Hüseyin Tapanoğlu, Mehmet Şirin Bünyamin Erol, Abdullah Emiroğlu da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.