LASTİK İŞ
ismail

VURALLAR 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Ekonomi 01.03.2021 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VURALLAR 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Merkezi Gölcük olan Vurallar Grup A.Ş. ikinci şubesini hizmete koydular

Kendi kurdukları tesislerinde Türkiye geneline kaşar peyniri ile Kars tereyağını başta olmak üzere kaliteli tüm peynir çeşitleri satan Vurallar Grup A.Ş. ikinci şubesini hizmete koydular   Uzun bir süre önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde kurulan Vurallar Grup A.Ş. kaliteli ürünlerin üretimi için Kars ve Ardahan da iki tesis kurdular. Kurulan bu tesislerde Kars Kaşarı, Kars Tere yağ ve peynir çeşitlerini üretiyorlar. Kaliteden ödün vermeyerek hijiyenli bir ortamda Ürettikleri bu kaliteli ürünleri Türkiye geneline hizmet veren Vurallar Gıda A.Ş. ikinci Şubesini Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde açarak hizmet vermeye başladılar.   Vurallar Gıda A.Ş. 1966 yılından Gölcük’te damaklarda değişmeyen lezzetlerden Kars Kaşarı başta olmak üzere tüm peynir çeşitleri ile Gölcük Halkına ve Türkiye Geneline hizmet vermeye başladılar. Babalarından işi devir alan Vural Kesgin ile Engin Kesgin işlerini büyüterek Kars organize Sanayi Bölgesinde peynir fabrikasını kurdular. Kurulan fabrikada Başta Kars Kaşarı olmak üzere tüm peynir çeşitleri ile Kars Tereyağının üretimine başlayarak Türkiye Geneline bu güzel hizmetlerini sürdürüyorlar. Bu çalışmaların kapsamında geçtiğimiz hafta Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde ikinci şubelerini açarak halkın hizmetine koydular.   Çalışmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Vural Kesgin; “1966 yılından beri ilçemizde halkımıza en iyi ve kaliteli hizmetleri vermeyi hedefledik. Bu hedeflerimiz kapsamında üretim fabrikası vardı onu da gerçekleştirdik. Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacı ile ikinci şubemizi Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde açarak hizmete soktuk. Halkımıza en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde ifade etti.      Fahri Haner      .
Merkezi Gölcük olan Vurallar Grup A.Ş. ikinci şubesini hizmete koydular

Kendi kurdukları tesislerinde Türkiye geneline kaşar peyniri ile Kars tereyağını başta olmak üzere kaliteli tüm peynir çeşitleri satan Vurallar Grup A.Ş. ikinci şubesini hizmete koydular

 

Uzun bir süre önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde kurulan Vurallar Grup A.Ş. kaliteli ürünlerin üretimi için Kars ve Ardahan da iki tesis kurdular. Kurulan bu tesislerde Kars Kaşarı, Kars Tere yağ ve peynir çeşitlerini üretiyorlar. Kaliteden ödün vermeyerek hijiyenli bir ortamda Ürettikleri bu kaliteli ürünleri Türkiye geneline hizmet veren Vurallar Gıda A.Ş. ikinci Şubesini Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde açarak hizmet vermeye başladılar.

 

Vurallar Gıda A.Ş. 1966 yılından Gölcük’te damaklarda değişmeyen lezzetlerden Kars Kaşarı başta olmak üzere tüm peynir çeşitleri ile Gölcük Halkına ve Türkiye Geneline hizmet vermeye başladılar. Babalarından işi devir alan Vural Kesgin ile Engin Kesgin işlerini büyüterek Kars organize Sanayi Bölgesinde peynir fabrikasını kurdular. Kurulan fabrikada Başta Kars Kaşarı olmak üzere tüm peynir çeşitleri ile Kars Tereyağının üretimine başlayarak Türkiye Geneline bu güzel hizmetlerini sürdürüyorlar. Bu çalışmaların kapsamında geçtiğimiz hafta Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde ikinci şubelerini açarak halkın hizmetine koydular.

 

Çalışmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Vural Kesgin; “1966 yılından beri ilçemizde halkımıza en iyi ve kaliteli hizmetleri vermeyi hedefledik. Bu hedeflerimiz kapsamında üretim fabrikası vardı onu da gerçekleştirdik. Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacı ile ikinci şubemizi Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde açarak hizmete soktuk. Halkımıza en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde ifade etti.   

 

Fahri Haner     

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.