VALİLİKTEN ZİRAİ DON UYARISI

08.04.2021 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİLİKTEN ZİRAİ DON UYARISI

Bölgemizde Zirai Don Tehlikesine Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Bölgemizin bu gece saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin edildiğinden 09.04.2021 Cuma günü saat 00:00 ile 13.04.2021 Salı günü saat 09:00 arası Trakya kesimi ( Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ), İstanbul ve bölgenin doğusunda ( Kocaeli ve Sakarya ), zirai don riski olmasından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta üreticiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.   Meydana gelebilecek; buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
Bölgemizde Zirai Don Tehlikesine Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Bölgemizin bu gece saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin edildiğinden 09.04.2021 Cuma günü saat 00:00 ile 13.04.2021 Salı günü saat 09:00 arası Trakya kesimi ( Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ), İstanbul ve bölgenin doğusunda ( Kocaeli ve Sakarya ), zirai don riski olmasından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta üreticiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

 

Meydana gelebilecek; buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.