LASTİK İŞ
ismail

VALİLİKTEN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI!

Gündem 13.04.2021 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİLİKTEN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Marmara'nın güney ve batısı ile Ege Bölgesi'nde rüzgarın, 14 Nisan 2021 (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70, yer yer 80 km/saat) şeklinde esmesi ve akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.            Meydana gelebilecek çatı uçması,  ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.   Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.  KOCAELİ VALİLİĞİ  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Marmara'nın güney ve batısı ile Ege Bölgesi'nde rüzgarın, 14 Nisan 2021 (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70, yer yer 80 km/saat) şeklinde esmesi ve akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

 

         Meydana gelebilecek çatı uçması,  ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 KOCAELİ VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.