LASTİK İŞ
ismail

VALİ YAVUZ MUTASYONLU VİRÜS İÇİN UYARDI!

Sağlık 20.03.2021 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİ YAVUZ MUTASYONLU VİRÜS İÇİN UYARDI!

Kocaeli’de tırmanışa geçen mutasyonlu koronavirüs vaka sayıları nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tüm vatandaşlara seslenerek uyarılarda bulundu.

Kademeli yeni normalin başladığı 1 Mart itibariyle yayınlanan Türkiye koronavirüs haritasında “Yüksek riskli iller" arasında gösterilen Kocaeli vaka sayılarının katlanmasıyla “Çok yüksek riskli iller” olarak kırmızı kategoriye geçmişti. Mutasyonlu virüsü artışa geçmesi nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Vali Yavuz tüm vatandaşları tedbirlere uyma konusunda uyardı. "SOSYAL HAREKETLİLİĞİ AZALTALIM” Kısa sürede kırmızıya dönüşen Kocaeli’nin haritasında koronavirüs vaka sayılarının gittikçe artması yetkilileri harekete geçirdi. Vatandaşlara gün aşırı uyarılarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir kez daha Kocaeli halkına seslenerek, “Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile İlimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım."
Kocaeli’de tırmanışa geçen mutasyonlu koronavirüs vaka sayıları nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tüm vatandaşlara seslenerek uyarılarda bulundu.

Kademeli yeni normalin başladığı 1 Mart itibariyle yayınlanan Türkiye koronavirüs haritasında “Yüksek riskli iller" arasında gösterilen Kocaeli vaka sayılarının katlanmasıyla “Çok yüksek riskli iller” olarak kırmızı kategoriye geçmişti. Mutasyonlu virüsü artışa geçmesi nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Vali Yavuz tüm vatandaşları tedbirlere uyma konusunda uyardı.

"SOSYAL HAREKETLİLİĞİ AZALTALIM”
Kısa sürede kırmızıya dönüşen Kocaeli’nin haritasında koronavirüs vaka sayılarının gittikçe artması yetkilileri harekete geçirdi. Vatandaşlara gün aşırı uyarılarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir kez daha Kocaeli halkına seslenerek, “Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile İlimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.