LASTİK İŞ

VALİ YAVUZ KORONA AŞISI OLDU

Sağlık 17.02.2021 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİ YAVUZ KORONA AŞISI OLDU

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Bu kapsamda aşı sırası gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından korona aşısı olduğunu duyurdu.   "HERKESİN AŞI OLMASI TAVSİYE EDİYORUM" Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi,"Sağlık Bakanlığımız tarafımdan aşı sıram geldiği bildirildi.Bize de aşı olmak düştü. Sırası gelen herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum. Devletimiz var olsun.

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Bu kapsamda aşı sırası gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından korona aşısı olduğunu duyurdu.

 

"HERKESİN AŞI OLMASI TAVSİYE EDİYORUM"

Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi,"Sağlık Bakanlığımız tarafımdan aşı sıram geldiği bildirildi.Bize de aşı olmak düştü. Sırası gelen herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum. Devletimiz var olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.