LASTİK İŞ

VALİ DEĞİRMENDERE FOTOGRAFLARI İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Gündem 30.01.2021 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

VALİ DEĞİRMENDERE FOTOGRAFLARI İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan sokağa çıkma kısıtlamasına uyanlara Değirmendere fotoğraflı teşekkür geldi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan sokağa çıkma kısıtlamasına uyanlara Değirmendere fotoğraflı teşekkür geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Twitter hesabından Değirmenderenin fotoğraflarını  paylaşarak teşekkür etti.   İşte Vali Yavuz'un paylaşımı; Sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak Pandemi ile mücadelemizde destek olan Kocaelili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Lütfen kurallara uyalım. #maske. #mesafe. #hijyen
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan sokağa çıkma kısıtlamasına uyanlara Değirmendere fotoğraflı teşekkür geldi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan sokağa çıkma kısıtlamasına uyanlara Değirmendere fotoğraflı teşekkür geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Twitter hesabından Değirmenderenin fotoğraflarını  paylaşarak teşekkür etti.

 

İşte Vali Yavuz'un paylaşımı;

Sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak Pandemi ile mücadelemizde destek olan Kocaelili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Lütfen kurallara uyalım. #maske. #mesafe. #hijyen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.