LASTİK İŞ
ismail

UZUNER CHP'DEN İSTİFA ETTİ

Gündem 10.02.2021 - 19:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

UZUNER CHP'DEN İSTİFA ETTİ

Önceki dönem Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak’ın ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesinin yankıları devam ediyor. Önceki dönem Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Uzuner'in paylaşımı Tugay bu işin bahanesi değil Tugay meselenin adıdır. 10 Şubat 2021 tarihi itibariyle, yıllarımı, çocukluk ve gençlik yaşlarımı verdiğim, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Tugay, o parti için önce gazi olan sonra canına kıyan, gözünü kaybetmiş biri olarak partililerden daha kör değildi, Cumhuriyet Halk Partisi her türlü, adaletsizliğin, liyakatsizliğin, yukardan bakmaların, içi boş paralıların hüküm sürmelerinin had safhada yaşandığı, içinde bulunduğu yapıların geldiği nokta ile memlekete hiçbir faydasının olamayacağına bizleri inandırmış, gönlümüzde bir tabela partisi olarak yaşayıp, iktidar olmaması için uğraşmanın memleketimizin daha hayrına olduğuna kalben inandığım, çocukluk aşkım olarak kalıp güzel anılarla anmak istediğim bir kurum olarak tarih raflarında yerini alacaktır. 2016 yılında yaptığım konuşmayı tekrardan tüm kamuoyuna hatırlatır. Haklı davamı saygıyla karşılamanızı temenni ederim. Herşey Türkiyeyi Sevmekten İbaret.
Önceki dönem Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak’ın ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesinin yankıları devam ediyor. Önceki dönem Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Uzuner'in paylaşımı
Tugay bu işin bahanesi değil Tugay meselenin adıdır.
10 Şubat 2021 tarihi itibariyle, yıllarımı, çocukluk ve gençlik yaşlarımı verdiğim, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etme kararı almış bulunmaktayım.
Tugay, o parti için önce gazi olan sonra canına kıyan, gözünü kaybetmiş biri olarak partililerden daha kör değildi, Cumhuriyet Halk Partisi her türlü, adaletsizliğin, liyakatsizliğin, yukardan bakmaların, içi boş paralıların hüküm sürmelerinin had safhada yaşandığı, içinde bulunduğu yapıların geldiği nokta ile memlekete hiçbir faydasının olamayacağına bizleri inandırmış, gönlümüzde bir tabela partisi olarak yaşayıp, iktidar olmaması için uğraşmanın memleketimizin daha hayrına olduğuna kalben inandığım, çocukluk aşkım olarak kalıp güzel anılarla anmak istediğim bir kurum olarak tarih raflarında yerini alacaktır.
2016 yılında yaptığım konuşmayı tekrardan tüm kamuoyuna hatırlatır. Haklı davamı saygıyla karşılamanızı temenni ederim.
Herşey Türkiyeyi Sevmekten İbaret.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.