UZAKTAN EĞİTİMDE SORUN YOK

Eğitim 16.12.2020 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

UZAKTAN EĞİTİMDE SORUN YOK

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam eden uzaktan eğitim sürecine yönelik olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Uzaktan eğitime katılım oranı yüksek” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülkemizde pandemi nedeniyle internet üzerinden verilen eğitimin devam ettiği bu süreci, ilçemiz açısından değerlendirdi. Mert, konu hakkında yaptığı açıklamada “Okullarda kısım kısım olmak üzere yüz yüze eğitim yapılmaya başlanmış, velilerimiz de aldığımız tedbirleri gördükçe çocuklarını okullarımıza güvenerek göndermeyi sürdürmüştü. Ülke genelinde vaka sayılarının artması dolayısıyla alınan tedbirlerle birlikte, okullarda uzaktan eğitim sürecine geçildi ve bu süreç, 4 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek” dedi.  ‘ÖĞRETMENLERİMİZ, ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR’ Sözlerine devam eden Mert, “Geçtiğimiz dönemlerde uzaktan eğitim süreci ile birlikte öğrencilerimiz, internet yoluyla bu süreci devam ettiriyordu. Dönemin sonuna kadar da eğitim, bu şekilde devam edecek. Öğretmenlerimiz, bu zaman zarfı içerisinde gerçekten yoğun bir şekilde görevlerini yerine getiriyor ve evlatlarımıza en iyi eğitimi verebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Belirlenen saatlerde dijital ortamda da olsa çocuklarımıza gerekli eğitimi veriyorlar. Kendilerine bu anlamda teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  ‘UZAKTAN EĞİTİMLERDE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞILMADI’ Mert, açıklamasının sonunda “Genel anlamda bakıldığı zaman öğretmenlerimiz, uzaktan eğitimlere öğrencilerimizin yüksek oranda katılım gösterdiğini ifade ediyor. Yine uzaktan eğitimlerde herhangi bir sorunla şu ana kadar karşılaşılmış değil. Şu anki uzaktan eğitim sürecinin sorunsuz ilerlediğini söyleyebiliriz. Gönül isterdi ki okullarımızda ziller çalsın, çocuklarımız sınıflarımızda eğitim hayatlarına devam etsin ama inşallah pandeminin sona ermesi ile birlikte okullarımızdaki cıvıltıyı tekrar yaşayacağız. Bunun için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına en iyi şekilde riayet edelim” dedi.  
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam eden uzaktan eğitim sürecine yönelik olarak açıklamalarda bulundu. Mert, “Uzaktan eğitime katılım oranı yüksek” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülkemizde pandemi nedeniyle internet üzerinden verilen eğitimin devam ettiği bu süreci, ilçemiz açısından değerlendirdi. Mert, konu hakkında yaptığı açıklamada “Okullarda kısım kısım olmak üzere yüz yüze eğitim yapılmaya başlanmış, velilerimiz de aldığımız tedbirleri gördükçe çocuklarını okullarımıza güvenerek göndermeyi sürdürmüştü. Ülke genelinde vaka sayılarının artması dolayısıyla alınan tedbirlerle birlikte, okullarda uzaktan eğitim sürecine geçildi ve bu süreç, 4 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek” dedi.

 ‘ÖĞRETMENLERİMİZ, ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR’

Sözlerine devam eden Mert, “Geçtiğimiz dönemlerde uzaktan eğitim süreci ile birlikte öğrencilerimiz, internet yoluyla bu süreci devam ettiriyordu. Dönemin sonuna kadar da eğitim, bu şekilde devam edecek. Öğretmenlerimiz, bu zaman zarfı içerisinde gerçekten yoğun bir şekilde görevlerini yerine getiriyor ve evlatlarımıza en iyi eğitimi verebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Belirlenen saatlerde dijital ortamda da olsa çocuklarımıza gerekli eğitimi veriyorlar. Kendilerine bu anlamda teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

‘UZAKTAN EĞİTİMLERDE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞILMADI’

Mert, açıklamasının sonunda “Genel anlamda bakıldığı zaman öğretmenlerimiz, uzaktan eğitimlere öğrencilerimizin yüksek oranda katılım gösterdiğini ifade ediyor. Yine uzaktan eğitimlerde herhangi bir sorunla şu ana kadar karşılaşılmış değil. Şu anki uzaktan eğitim sürecinin sorunsuz ilerlediğini söyleyebiliriz. Gönül isterdi ki okullarımızda ziller çalsın, çocuklarımız sınıflarımızda eğitim hayatlarına devam etsin ama inşallah pandeminin sona ermesi ile birlikte okullarımızdaki cıvıltıyı tekrar yaşayacağız. Bunun için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına en iyi şekilde riayet edelim” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.