LASTİK İŞ
ismail

UYUŞTURUCU İMALATHANESİNE BASKIN !

Gölcük 17.12.2020 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

UYUŞTURUCU İMALATHANESİNE BASKIN !

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölcük de uyuşturucu imal ettiği tespit edilen bir eve baskın düzenlediler. Baskın da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaedli Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklama şöyle; " Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Tespiti yapılan 5 şüphelinin İstanbul ilinden temin etmiş oldukları kimyasal maddelerle İlimiz Gölcük ilçesinde Uyuşturucu madde İMALATI yaptıkları tespit edilmiş, iki farklı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda:  - 3950 Adet ECSTASY Uyuşturucu hap  - 228.38gr METAMFETAMİN Maddesi - 57.30gr ESRAR (skunk) maddesi  - 1.25gr SENTETİK KANNABİNOİD maddesi  - 1.5 litre uyuşturucu madde imalatında kullanılan siyah renkli kimyasal sıvı - 1580gr Uyuşturucu madde imalatında kullanılan katı halde kimyasal madde  - 8 Adet büyük boy Uyuşturucu madde emdirilmiş kağıt  - 1 Adet Hassas Terazi  - 1 Adet Ruhsatsız Tabanca  - 21 Adet Mermi  Ele geçirilmiş ve konu ile ilgili 5 şüpheli şahıs adli mercilere tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölcük de uyuşturucu imal ettiği tespit edilen bir eve baskın düzenlediler. Baskın da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaedli Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklama şöyle;

"

Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda,

Tespiti yapılan 5 şüphelinin İstanbul ilinden temin etmiş oldukları kimyasal maddelerle İlimiz Gölcük ilçesinde Uyuşturucu madde İMALATI yaptıkları tespit edilmiş, iki farklı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda: 

- 3950 Adet ECSTASY Uyuşturucu hap 
- 228.38gr METAMFETAMİN Maddesi
- 57.30gr ESRAR (skunk) maddesi 
- 1.25gr SENTETİK KANNABİNOİD maddesi 
- 1.5 litre uyuşturucu madde imalatında kullanılan siyah renkli kimyasal sıvı
- 1580gr Uyuşturucu madde imalatında kullanılan katı halde kimyasal madde 
- 8 Adet büyük boy Uyuşturucu madde emdirilmiş kağıt 
- 1 Adet Hassas Terazi 
- 1 Adet Ruhsatsız Tabanca 
- 21 Adet Mermi 
Ele geçirilmiş ve konu ile ilgili 5 şüpheli şahıs adli mercilere tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.