LASTİK İŞ

ÜNSAL'I MESAİ ARKADAŞLARI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

03.11.2020 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÜNSAL'I MESAİ ARKADAŞLARI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dz. Tbp.Kd.Alb. Uzm.Dr. Aydın Ünsal sevenleri tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Ünsal çalıştığı Özel Medar Hastanesinde yapılan törenin ardından Değirmendere Akyüzler Camiinde saat 10;00 da kılınan namaz sonrası Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi. Gölcük'ün sevilen Doktorlarından olan Aydın Ünsal'ın cenazesine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AKP Kocaeli il Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli il Saymanı İsmet İşeri, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Eczacı Turan Dumlu, Özel Medar Hastanesi sahiplerinden Şahin Talus ve Özel Medar Hastanesi doktorları, çalışanları ile sevenleri katıldı. 

Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dz. Tbp.Kd.Alb. Uzm.Dr. Aydın Ünsal sevenleri tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Ünsal çalıştığı Özel Medar Hastanesinde yapılan törenin ardından Değirmendere Akyüzler Camiinde saat 10;00 da kılınan namaz sonrası Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi. Gölcük'ün sevilen Doktorlarından olan Aydın Ünsal'ın cenazesine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AKP Kocaeli il Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli il Saymanı İsmet İşeri, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Eczacı Turan Dumlu, Özel Medar Hastanesi sahiplerinden Şahin Talus ve Özel Medar Hastanesi doktorları, çalışanları ile sevenleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.