LASTİK İŞ
ismail

TÜRK HARB-İŞ'E AFGD'DEN PLAKET

Gündem 03.06.2021 - 17:49, Güncelleme: 03.06.2021 - 17:49
 

TÜRK HARB-İŞ'E AFGD'DEN PLAKET

Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, AFGD üyeleri tarafından Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimi’ne, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi

Arama Kurtarma faaliyetleri üzerine çalışmalar ve eğitimler yapan Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette AFGD Kocaeli Şubesi Başkanı Umut Yoldadurmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Adem Aslan, Gülender Sargın ve İlker Yıldırım ile Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi İdari Sekreteri Remzi Köstence, İkinci Başkanı Selami Bulut, Mali Sekreteri Nusret Subaşı, Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Hasan Koçak ve İşyeri Temsilcisi Arif Kurt hazır bulundu.  SENDİKA YÖNETİMİNE BİLGİLER AKTARILDI Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Afet Gönüllüleri Derneği Kocaeli Şubesi’ne desteklerinden ötürü Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimi’ne teşekkür eden AFGD Kocaeli Şube Başkanı Umut Yoldadurmaz, afet farkındalık çalışmaları hakkında sendika yönetimine bazı bilgiler aktardı. Karşılıklı olarak yapılabilecek projeleri değerlendiren yetkililer, ilerleyen günlerde sendika üyelerine verilebilecek eğitimler ve farkındalık çalışmaları üzerine görüşmeler yaptı. Online ve pandemi elverdiği sürece yüz yüze verilebilecek eğitimlerin herkese katkı sağlayacağı ve süreklilik taşıması gerektiği, görüşmelerin temelini oluşturdu.  PLAKET TAKDİMİNDE BULUNULDU Ziyaretin sonunda ise AFGD Kocaeli Şube Başkanı Yoldadurmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine, bugüne kadar verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yetkilileri de derneğe olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 
Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, AFGD üyeleri tarafından Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimi’ne, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi

Arama Kurtarma faaliyetleri üzerine çalışmalar ve eğitimler yapan Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette AFGD Kocaeli Şubesi Başkanı Umut Yoldadurmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Adem Aslan, Gülender Sargın ve İlker Yıldırım ile Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi İdari Sekreteri Remzi Köstence, İkinci Başkanı Selami Bulut, Mali Sekreteri Nusret Subaşı, Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Hasan Koçak ve İşyeri Temsilcisi Arif Kurt hazır bulundu.

 SENDİKA YÖNETİMİNE BİLGİLER AKTARILDI

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Afet Gönüllüleri Derneği Kocaeli Şubesi’ne desteklerinden ötürü Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimi’ne teşekkür eden AFGD Kocaeli Şube Başkanı Umut Yoldadurmaz, afet farkındalık çalışmaları hakkında sendika yönetimine bazı bilgiler aktardı. Karşılıklı olarak yapılabilecek projeleri değerlendiren yetkililer, ilerleyen günlerde sendika üyelerine verilebilecek eğitimler ve farkındalık çalışmaları üzerine görüşmeler yaptı. Online ve pandemi elverdiği sürece yüz yüze verilebilecek eğitimlerin herkese katkı sağlayacağı ve süreklilik taşıması gerektiği, görüşmelerin temelini oluşturdu.

 PLAKET TAKDİMİNDE BULUNULDU

Ziyaretin sonunda ise AFGD Kocaeli Şube Başkanı Yoldadurmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine, bugüne kadar verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yetkilileri de derneğe olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.