LASTİK İŞ

''TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ''

Gündem 13.05.2021 - 08:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ''

DEVA Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Vekili Belkıs, “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.

DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs “TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ” DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Vekili Belkıs, “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi. “Bayram coşkusunu sevgisini tam anlamı ile yaşatamayacağız” DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs yayınladığı mesajda, “Bayram; coşku ile büyüklerimizin ellerinden öptüğümüz, küçüklerimizi sevindirdiğimiz çocukların neşe ile yeni kıyafetlerini giyip büyüklerine koştukları sarıldıkları tüm halkın birlik ve beraberlikle kutlamaya alıştığımız sevinç günlerimizdi. Bu bayram sokağa çıkma yasağı gölgesinde geçecek sevdiklerimizin çoğu ile yan yana olamayacağız. Bayram coşkusunu sevgisini tam anlamı ile yaşatamayacağız. Olsun, önce sağlık diyerek gelecek bayramların daha güzel olması dileğiyle İlçe halkımızın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.  Saygı ve sevgilerimizle” dedi.
DEVA Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Vekili Belkıs, “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.

DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs

“TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ”

DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Vekili Belkıs, “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.

“Bayram coşkusunu sevgisini tam anlamı ile yaşatamayacağız”

DEVA  Gölcük İlçe Başkan Vekili Tolga Belkıs yayınladığı mesajda, “Bayram; coşku ile büyüklerimizin ellerinden öptüğümüz, küçüklerimizi sevindirdiğimiz çocukların neşe ile yeni kıyafetlerini giyip büyüklerine koştukları sarıldıkları tüm halkın birlik ve beraberlikle kutlamaya alıştığımız sevinç günlerimizdi. Bu bayram sokağa çıkma yasağı gölgesinde geçecek sevdiklerimizin çoğu ile yan yana olamayacağız. Bayram coşkusunu sevgisini tam anlamı ile yaşatamayacağız. Olsun, önce sağlık diyerek gelecek bayramların daha güzel olması dileğiyle İlçe halkımızın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.  Saygı ve sevgilerimizle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.