LASTİK İŞ
ismail

TÜLÜ ''YASAKLAR KALKARSA KONGREMİZİ YAPACAĞIZ''

Gündem 19.02.2021 - 12:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜLÜ ''YASAKLAR KALKARSA KONGREMİZİ YAPACAĞIZ''

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, kongre süreçleri ve derneklerinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tülü, “Şartlar esnetilirse kongremizi yapacağız” dedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, kongre süreçleri ve derneklerinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, yaptığı açıklamada, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yılın ikinci yarısından bu yana kongremizi yapamıyoruz. Toplu etkinliklerin yapılması, son olarak 1 Mart 2021 gününe kadar ertelenmişti. Kısıtlamaların belli yerlerde yavaş yavaş esnetilmesi yapılabileceğine dair bazı bilgiler edindik. Bu konuda da gelişmelerin nasıl olacağını beklemekteyiz” ifadelerine yer verdi. ‘DERNEK OLARAK HAZIRIZ’ Sözlerini sürdüren Başkan Tülü, “1 Mart 2021 tarihi itibariyle Kocaeli’de kısıtlamaların esnetilmesine yönelik bir adım atılması ve bizlere de toplu etkinlik yapılması izni verilirse kongre çalışmalarımıza başlayacağız. Uzun zamandan bu yana kongremizi yapamadığımız için bu konuda herhangi bir çalışma yapmamıştık. Bu dönemde bizlere iletilecek durumlara göre kongremizi yapmak adına çalışmalarımızı başlatacağız. Dernek olarak bu konuda da hazır durumdayız. Sağlığımızı ilk plana koyduğumuz bu dönemde, izin verilmiş olursa yine sağlığımızı gözeterek kongremizi yapabiliriz” dedi. ‘PANDEMİ NEDENİYLE BİR ARAYA GELMEDİK’ Tülü açıklamasının devamında, “Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde, ilçemizde yağan kar sonucunda dernek üyelerimizle birlikte Eriklitepe’ye gitmiştik. Orada güzel bir zaman geçirmiş ve yağan karın keyfini çıkarmıştık. Bu sene de uzun yıllar sonra oldukça yoğun bir şekilde kar yağdı. Yine bu şekilde bir etkinlik yapmak istemiştik ama pandemi koşulları sebebiyle bu etkinliğimizi yapamadık. Yönetimimizle bu konuda bir görüşmemiz oldu ama dediğimiz gibi sağlığımızı düşünerek bu etkinliğimizi yapmadık. Önümüzdeki dönemde pandemi koşulları hafiflerse farklı etkinliklerle sahada olacağımızı ifade etmek isteriz” şeklinde konuştu. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, kongre süreçleri ve derneklerinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tülü, “Şartlar esnetilirse kongremizi yapacağız” dedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, kongre süreçleri ve derneklerinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, yaptığı açıklamada, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yılın ikinci yarısından bu yana kongremizi yapamıyoruz. Toplu etkinliklerin yapılması, son olarak 1 Mart 2021 gününe kadar ertelenmişti. Kısıtlamaların belli yerlerde yavaş yavaş esnetilmesi yapılabileceğine dair bazı bilgiler edindik. Bu konuda da gelişmelerin nasıl olacağını beklemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

‘DERNEK OLARAK HAZIRIZ’

Sözlerini sürdüren Başkan Tülü, “1 Mart 2021 tarihi itibariyle Kocaeli’de kısıtlamaların esnetilmesine yönelik bir adım atılması ve bizlere de toplu etkinlik yapılması izni verilirse kongre çalışmalarımıza başlayacağız. Uzun zamandan bu yana kongremizi yapamadığımız için bu konuda herhangi bir çalışma yapmamıştık. Bu dönemde bizlere iletilecek durumlara göre kongremizi yapmak adına çalışmalarımızı başlatacağız. Dernek olarak bu konuda da hazır durumdayız. Sağlığımızı ilk plana koyduğumuz bu dönemde, izin verilmiş olursa yine sağlığımızı gözeterek kongremizi yapabiliriz” dedi.

‘PANDEMİ NEDENİYLE BİR ARAYA GELMEDİK’

Tülü açıklamasının devamında, “Geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde, ilçemizde yağan kar sonucunda dernek üyelerimizle birlikte Eriklitepe’ye gitmiştik. Orada güzel bir zaman geçirmiş ve yağan karın keyfini çıkarmıştık. Bu sene de uzun yıllar sonra oldukça yoğun bir şekilde kar yağdı. Yine bu şekilde bir etkinlik yapmak istemiştik ama pandemi koşulları sebebiyle bu etkinliğimizi yapamadık. Yönetimimizle bu konuda bir görüşmemiz oldu ama dediğimiz gibi sağlığımızı düşünerek bu etkinliğimizi yapmadık. Önümüzdeki dönemde pandemi koşulları hafiflerse farklı etkinliklerle sahada olacağımızı ifade etmek isteriz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.