LASTİK İŞ

TÜKODER ÜRÜN GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Gündem 27.01.2021 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜKODER ÜRÜN GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Bakırköyde Tükodere bağlı derneklerin katılımı ile ürün güvenliği konusunda şubeler bilgilendirildi. Toplantıya TÜKODER Gölcük Şube Başkanı Çetin Kocatürk’de katıldı.

Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği Genel Müdürlüğünün yürüttüğü “Ürün Güvenliği, Piyasa Gözetimi ve Denetimi ile Uygunluk Değerlendirmesi Alanlarında Farkındalığın Artırılması Projesi” kapsamında Bakırköy’de  Tüketiciyi Koruma Derneği yönetici ve bazı üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Genel Başkan Aziz Koçal ise yaptığı konuşmada, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun tüketici için ne kadar önemli ise Ürün güvenliği Kanununda o kadar önemli olduğunu ve Tüketici bilincinin oluşturulması çalışmalarında ürün güvenliği konularının da önem taşıdığını söylendi. TÜKODER’in 30 Yıldır Evrensel Tüketici Haklarının Türkiye de Karşılığını bulması için mücadele ettiğini belirten Koçal , “Sağlık ve güvenliğin korunması hakkı evrensel bir tüketici hakkıdır. Bu çerçevede bu eğitim seminerleri Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) bileşenleri olarak bir çok bölgede vermeye çalışıyoruz. TÜKODER olarak proje kapsamında bazı şubelerimiz bölgelerinde bu eğitim seminerlerini talep etmekte. Bakanlık ve TÜDEF/TÜKODER işbirliğinde bu eğitimleri düzenliyoruz. Yöneticilerimizin buradan aldıkları bilgiyi üye, kitle örgütleri ve yaşamın sürdüğü her alanda yaymaya çalışacak. Bu çalışmalar, tüketicinin bilinçlenmesi ve örgütlülüğünü sağlaması açısından TÜKODER’in tüzüğü gereğidir” diye konuştu.   Ürün güvenliği seminerine katılan Gölcük TÜKODER Başkanı Çetin Kocatürk’e Genel Başkan Koçal, katılım belgesi verdi.
Bakırköyde Tükodere bağlı derneklerin katılımı ile ürün güvenliği konusunda şubeler bilgilendirildi. Toplantıya TÜKODER Gölcük Şube Başkanı Çetin Kocatürk’de katıldı.

Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği Genel Müdürlüğünün yürüttüğü “Ürün Güvenliği, Piyasa Gözetimi ve Denetimi ile Uygunluk Değerlendirmesi Alanlarında Farkındalığın Artırılması Projesi” kapsamında Bakırköy’de  Tüketiciyi Koruma Derneği yönetici ve bazı üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Genel Başkan Aziz Koçal ise yaptığı konuşmada, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun tüketici için ne kadar önemli ise Ürün güvenliği Kanununda o kadar önemli olduğunu ve Tüketici bilincinin oluşturulması çalışmalarında ürün güvenliği konularının da önem taşıdığını söylendi. TÜKODER’in 30 Yıldır Evrensel Tüketici Haklarının Türkiye de Karşılığını bulması için mücadele ettiğini belirten Koçal , “Sağlık ve güvenliğin korunması hakkı evrensel bir tüketici hakkıdır. Bu çerçevede bu eğitim seminerleri Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) bileşenleri olarak bir çok bölgede vermeye çalışıyoruz. TÜKODER olarak proje kapsamında bazı şubelerimiz bölgelerinde bu eğitim seminerlerini talep etmekte. Bakanlık ve TÜDEF/TÜKODER işbirliğinde bu eğitimleri düzenliyoruz. Yöneticilerimizin buradan aldıkları bilgiyi üye, kitle örgütleri ve yaşamın sürdüğü her alanda yaymaya çalışacak. Bu çalışmalar, tüketicinin bilinçlenmesi ve örgütlülüğünü sağlaması açısından TÜKODER’in tüzüğü gereğidir” diye konuştu.  

Ürün güvenliği seminerine katılan Gölcük TÜKODER Başkanı Çetin Kocatürk’e Genel Başkan Koçal, katılım belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.