LASTİK İŞ

TİCARET ODASINDAN GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLERE TABLET

Eğitim 29.01.2021 - 12:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TİCARET ODASINDAN GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLERE TABLET

Kocaeli Ticaret Odası Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 tablet

Kocaeli ‘deki sanayi ve ticaret odaları TOBB öncülüğünde Milli Eğitim tarafından uzaktan eğitim için Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne 20 tableti verildi. Bugün Gölcül ilçe Milli Eğitim müdürü Caferi Tayayar Mert ‘te bugün makamında Kocaeli ticaret odası Başkan vekili Volkan Yılmaz ve Yönetim kurulu üyesi Mehmet Akif Şen 20 Tabletti taktim etti. 23 Eylül 2020’den bugüne toplam 730 tablet ve bilgi sayar 1 derecede muhtaç olan öğrencilere dağlatıldı. İlk aşamada 611 tablet ve okullarda öğretmenler idareciler kendi aralarında ve hayır severler tarafından 100 tablet ve bilgisayar alınarak verilmişti. Bugün Kocaeli Ticaret Odası Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 tablet getirerek 20 ihtiyaç sahibi öğrencilere dağılmak üzere ilçe milliği eğitim müdürlüğüne verdi. toplamda 631 tablet ve bilgisayar yardımı yapıldı bu yardımlar Gölcük yarım sosyal yardımlaşma vakfıından  1 derecede muhtaç olan öğrencilere dağatıldı
Kocaeli Ticaret Odası Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 tablet

Kocaeli ‘deki sanayi ve ticaret odaları TOBB öncülüğünde Milli Eğitim tarafından uzaktan eğitim için Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne 20 tableti verildi. Bugün Gölcül ilçe Milli Eğitim müdürü Caferi Tayayar Mert ‘te bugün makamında Kocaeli ticaret odası Başkan vekili Volkan Yılmaz ve Yönetim kurulu üyesi Mehmet Akif Şen 20 Tabletti taktim etti.

23 Eylül 2020’den bugüne toplam 730 tablet ve bilgi sayar 1 derecede muhtaç olan öğrencilere dağlatıldı.

İlk aşamada 611 tablet ve okullarda öğretmenler idareciler kendi aralarında ve hayır severler tarafından 100 tablet ve bilgisayar alınarak verilmişti. Bugün Kocaeli Ticaret Odası Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 tablet getirerek 20 ihtiyaç sahibi öğrencilere dağılmak üzere ilçe milliği eğitim müdürlüğüne verdi. toplamda 631 tablet ve bilgisayar yardımı yapıldı bu yardımlar Gölcük yarım sosyal yardımlaşma vakfıından  1 derecede muhtaç olan öğrencilere dağatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.