LASTİK İŞ
ismail

TEMAD'IN YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

28.04.2021 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TEMAD'IN YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu, TEMAD üyelerinin yapmış olduğu yardımları Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu,Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek TEMAD üyelerinin yapmış olduğu yardımları teslim etti. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanlığı, koronavirüs pandemisinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacıyla geçtiğimiz günlerde bir yardım kampanyası başlatmıştı. Gelen yardımları tek elde toplayan dernek yönetimi, bunları teslim etmek üzere Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti. TEMAD OLARAK YARDIM YAPMAK İSTEDİK TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Ülkemizde 2020 yılı Mart ayından bu yana görülen koronavirüs, hızlı bir şekilde yayılarak binlerce insana bulaştı. Bunun etkilerini halen de yaşamaktayız. Geçtiğimiz yıl pandemi ilan edilmesi ile birlikte birçok esnaf işini yapamayacak duruma geldi. Bu dönemde zor durumda kalan birçok kişi oldu. Bu dönemde de vakaların artmasından ötürü bizler, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi olarak bir çalışma yapmak istedik ve yardım kampanyasına başladık” dedi.  ÜYELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Başkan Tülü,  “Bu dönemde vaka sayılarının artması ve Ramazan ayına girmemiz dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere bir yardım kampanyası düzenledik. Derneğimizin üyeleri de bu kampanyamıza gerçekten iyi bir katılım sağladı. Gönül isterdi ki Ramazan ayının sonuna kadar topladığımız yardımları teslim edelim ama tam kapanma durumundan ötürü şu an teslim etmek istedik. Yardımlar geldiği müddetçe bunları yine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte aşabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.   KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ Kaymakam Cengiz Karabulut "Bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olan TEMAD başkanımız Bekir Tülü, yönetim kuruluna ve TEMAD üyelerine teşekkür ederim. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak" dedi
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu, TEMAD üyelerinin yapmış olduğu yardımları Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu,Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret ederek TEMAD üyelerinin yapmış olduğu yardımları teslim etti.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanlığı, koronavirüs pandemisinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacıyla geçtiğimiz günlerde bir yardım kampanyası başlatmıştı. Gelen yardımları tek elde toplayan dernek yönetimi, bunları teslim etmek üzere Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

TEMAD OLARAK YARDIM YAPMAK İSTEDİK

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Ülkemizde 2020 yılı Mart ayından bu yana görülen koronavirüs, hızlı bir şekilde yayılarak binlerce insana bulaştı. Bunun etkilerini halen de yaşamaktayız. Geçtiğimiz yıl pandemi ilan edilmesi ile birlikte birçok esnaf işini yapamayacak duruma geldi. Bu dönemde zor durumda kalan birçok kişi oldu. Bu dönemde de vakaların artmasından ötürü bizler, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi olarak bir çalışma yapmak istedik ve yardım kampanyasına başladık” dedi.

 ÜYELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Başkan Tülü,  “Bu dönemde vaka sayılarının artması ve Ramazan ayına girmemiz dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere bir yardım kampanyası düzenledik. Derneğimizin üyeleri de bu kampanyamıza gerçekten iyi bir katılım sağladı. Gönül isterdi ki Ramazan ayının sonuna kadar topladığımız yardımları teslim edelim ama tam kapanma durumundan ötürü şu an teslim etmek istedik. Yardımlar geldiği müddetçe bunları yine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte aşabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Cengiz Karabulut "Bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olan TEMAD başkanımız Bekir Tülü, yönetim kuruluna ve TEMAD üyelerine teşekkür ederim. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.