LASTİK İŞ
ismail

TARIM VE ORMAN BAKANI UYARDI O GIDALARDAN UZAK DURUN

Sağlık 28.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TARIM VE ORMAN BAKANI UYARDI O GIDALARDAN UZAK DURUN

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu.

Bakan Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili yaptığı açıklamada mutlaka 'organik hologram'a bakılmasını önerdi. Pakdemirli'nin herkesi ilgilendiren açıklamaları şöyle: "Açıkta satılan süt, zeytinyağı gibi ürünlerden uzak durulması lazım. Bunlar belki organikliğe, köye, çiftliğe, kırsala olan özlemimizi sembolize ediyor ama bu ürünleri her zaman çok iyi niyetli olarak algılamamız gerekiyor.  Organik ürün tüketmek istiyorsak 'organik sertifikası'nı mutlaka aramamız, eğer ambalajlı bir ürün ise mutlaka arkasını çevirip 'organik hologramı'nı görmemiz lazım. Laboratuvarlarımız dünya çapında uluslararası standartlarda işler yapıyor.  Soğanda denetimlerimiz devam edecek. Önemli olan vatandaşlara sürekli doğru fiyatlarla gıda sağlamamız ve bu fiyatlarının spekülatif olmaması"  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu.

Bakan Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili yaptığı açıklamada mutlaka 'organik hologram'a bakılmasını önerdi. Pakdemirli'nin herkesi ilgilendiren açıklamaları şöyle:

"Açıkta satılan süt, zeytinyağı gibi ürünlerden uzak durulması lazım. Bunlar belki organikliğe, köye, çiftliğe, kırsala olan özlemimizi sembolize ediyor ama bu ürünleri her zaman çok iyi niyetli olarak algılamamız gerekiyor. 

Organik ürün tüketmek istiyorsak 'organik sertifikası'nı mutlaka aramamız, eğer ambalajlı bir ürün ise mutlaka arkasını çevirip 'organik hologramı'nı görmemiz lazım. Laboratuvarlarımız dünya çapında uluslararası standartlarda işler yapıyor. 

Soğanda denetimlerimiz devam edecek. Önemli olan vatandaşlara sürekli doğru fiyatlarla gıda sağlamamız ve bu fiyatlarının spekülatif olmaması"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.