LASTİK İŞ
ismail

TAMİRHANEYE BIRAKILAN MOTOSİKLET ALEV ALEV YANDI

Asayiş 07.05.2021 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TAMİRHANEYE BIRAKILAN MOTOSİKLET ALEV ALEV YANDI

İzmit'de bir tamirhaneye bırakılan motosiklet alev alev yandı.

(İHA) - Olay, İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan motosiklet tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arızalı olması sebebi ile sahibi tarafından tamirhaneye bırakılan 41 AGS 366 plakalı motosiklet, dükkanın önünde park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İş yeri sahibi Adem Tombul dükkandaki yangın söndürme tüpü ile yangına ilk müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. Yangında yaralanan olmazken, motosiklet kullanılmaz hale geldi. Yangının sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
İzmit'de bir tamirhaneye bırakılan motosiklet alev alev yandı.

(İHA) - Olay, İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan motosiklet tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arızalı olması sebebi ile sahibi tarafından tamirhaneye bırakılan 41 AGS 366 plakalı motosiklet, dükkanın önünde park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İş yeri sahibi Adem Tombul dükkandaki yangın söndürme tüpü ile yangına ilk müdahale ederek söndürmeye çalıştı.
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. Yangında yaralanan olmazken, motosiklet kullanılmaz hale geldi. Yangının sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.