LASTİK İŞ

SÜNNET ÇOCUKLARI EĞLENCEYE DOYDU

Gölcük 03.08.2018 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÜNNET ÇOCUKLARI EĞLENCEYE DOYDU

Gölcük Belediyesi tarafından her yıl tertip edilen, Geleneksel Sünnet Şöleni bu yılda hazırlanan program doğrultusunda başladı.

Türbe Ziyaret Edildi Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile Sünnet Şöleninin 2.gününde,74 çocuk ve ailesi Gölcük Belediyesi otobüsleri ile zabıta ekipleri gözetiminde Sultanbaba Türbesi’ne götürüldü. Türbenin içine gruplar halinde giren çocuklar birlikte dua ettiler. Doyasıya Eğlendiler Çocuklar ve aileleri türbe ziyaretinin ardından şehir turu yapılarak Kavaklı Sahil Barbaros Hayrettin Parkı’ndaki lunaparka götürüldü. Lunaparktaki oyun gruplarında çocuklar aile ve arkadaşlarıyla beraber doyasıya eğlendiler.  
Gölcük Belediyesi tarafından her yıl tertip edilen, Geleneksel Sünnet Şöleni bu yılda hazırlanan program doğrultusunda başladı.

Türbe Ziyaret Edildi

Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile Sünnet Şöleninin 2.gününde,74 çocuk ve ailesi Gölcük Belediyesi otobüsleri ile zabıta ekipleri gözetiminde Sultanbaba Türbesi’ne götürüldü. Türbenin içine gruplar halinde giren çocuklar birlikte dua ettiler.

Doyasıya Eğlendiler

Çocuklar ve aileleri türbe ziyaretinin ardından şehir turu yapılarak Kavaklı Sahil Barbaros Hayrettin Parkı’ndaki lunaparka götürüldü. Lunaparktaki oyun gruplarında çocuklar aile ve arkadaşlarıyla beraber doyasıya eğlendiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.