LASTİK İŞ

SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

Gündem 03.01.2021 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

Can dostları Değirmendere’de ki sokak hayvanlarını besledi

Yapılan programa Kaymakamak Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve hayvan severler katıldı.  VAHŞETİ YAPAN HASTA KİŞİDİR Kaymakam Cengiz Karabulut “Geçtiğimiz günlerde İlçemizde yaşadığımız kediye yapıyan vahşeti kınıyorum.  Hiç bir insan hiç bir canlıya böyle bir eziyet yapmaz. Bu tip kişiler hasta kişilerdir. İmkanı ölçüsünde  vatandaşlarımız  mama desteği verebilir bazı kişiler hayvanların bakımını üstelenebilir. Vatandaşlarımız sosyal çalışma projesine destek verebilir”dedi. REHABİLİTASYON MERKEZİ BU YIL YAPILACAK Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Pandemi sürecini yaşıyoruz zor süreçten geçiyoruz. İlk günden beri yiyecek bulmakta zorlanan sessiz dostlarımıza mama vermeye devam ediyoruz. Anıt parktaki güvercinlerimiz dahil. Parklara meyve ağaçları dikiyoruz. Bu yıl  beş bin çınar ağacı dikeceğiz. Yeşil Gölcük için. Hayvanlarında Gölcük’de mutlu olmasını istiyoruz. Besleme noktaları oluşturuyoruz. Pojesi çizildi rehabilitasyon merkezine hayata geçireceğiz. Her gün Sokak hayvanı 7-8 adet kısırlaştırılıp alındığı yere bırakılıyor.  Etkinlik kapsamında farkındalık sağlayacağına inanıyorum”dedi. Konuşmaların ardından sokak hayvanları beslendi.
Can dostları Değirmendere’de ki sokak hayvanlarını besledi

Yapılan programa Kaymakamak Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve hayvan severler katıldı. 

VAHŞETİ YAPAN HASTA KİŞİDİR
Kaymakam Cengiz Karabulut “Geçtiğimiz günlerde İlçemizde yaşadığımız kediye yapıyan vahşeti kınıyorum.  Hiç bir insan hiç bir canlıya böyle bir eziyet yapmaz. Bu tip kişiler hasta kişilerdir. İmkanı ölçüsünde  vatandaşlarımız  mama desteği verebilir bazı kişiler hayvanların bakımını üstelenebilir. Vatandaşlarımız sosyal çalışma projesine destek verebilir”dedi.

REHABİLİTASYON MERKEZİ BU YIL YAPILACAK
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Pandemi sürecini yaşıyoruz zor süreçten geçiyoruz. İlk günden beri yiyecek bulmakta zorlanan sessiz dostlarımıza mama vermeye devam ediyoruz. Anıt parktaki güvercinlerimiz dahil. Parklara meyve ağaçları dikiyoruz. Bu yıl  beş bin çınar ağacı dikeceğiz. Yeşil Gölcük için. Hayvanlarında Gölcük’de mutlu olmasını istiyoruz. Besleme noktaları oluşturuyoruz. Pojesi çizildi rehabilitasyon merkezine hayata geçireceğiz. Her gün Sokak hayvanı 7-8 adet kısırlaştırılıp alındığı yere bırakılıyor.  Etkinlik kapsamında farkındalık sağlayacağına inanıyorum”dedi.

Konuşmaların ardından sokak hayvanları beslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.