LASTİK İŞ
ismail

SİYASİ PARTİLER SON GÜN NE YAPIYOR

06.06.2015 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SİYASİ PARTİLER SON GÜN NE YAPIYOR

7 Haziran seçimleri için propaganda çalışmaları bugün sona eriyor. Bugün saat 18:00’den sonra siyasi partiler ve adaylar propaganda yapamayacak. Siyasi partiler ilçe genelinde ki pankart, bayrak ve afişlerini de toplayacak.

7 Haziran seçimleri için propaganda çalışmaları bugün sona eriyor. Bugün saat 18:00’den sonra siyasi partiler ve adaylar propaganda yapamayacak. Siyasi partiler ilçe genelinde ki pankart, bayrak ve afişlerini de toplayacak. AK PARTİ SAAT 17:00’DE HALKLA BULUŞUYOR 7 Haziran Milletvekili seçimi öncesi bugün siyasi partiler son kez seçim çalışması yapacak. Saat 18:00’e kadar son kez propaganda yapabilecek. Adalet ve Kalkınma Partisi bugün saat 17:00’de Anıtpark Meydanı’nda miting yapacak. Son seçim gününde halka seslenecek olan AK Parti Mitingine Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karaosmanoğlu, AK parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti  yönetimi vatandaşlardan destek isteyecek. Miting hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı İdris Alp “Bugün saat 17:00’de Anıtpark Meydanı’nda mitingimizi gerçekleştireceğiz. Coşku içinde geçmesini planladığımız mitingimize tüm Gölcük halk davetlidir. Seçim çalışmalarımız da her zaman söyledik, bu seçim sadece ülkemizi değil tüm İslam ülkelerini ilgilendiriyor. Huzurun ve istikrarın devam etmesi için halkımızdan destek bekliyoruz” dedi. CHP ALAN ÇALIŞMASINA DEVAM EDECEK Cumhuriyet Halk partisi İlçe Başkanı İsmet işeri ise seçimin son günü alan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Başkan İşeri son seçim gününde de vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek “Bu seçimin ne kadar önemli olduğunu seçim çalışmaları süresince anlattık. Vatandaşımızdan CHP’ye büyük teveccüh var. İnşallah CHP bu seçimde hak ettiği iktidara gelecektir. Bugün de milletvekili adaylarımızla ve yönetimimizle sahalarda olacağız. Vatandaşımızdan destek bekliyoruz” dedi. MHP MİTİNGDEN VAZ GEÇTİ Bugün Saat 15:00 ile 16:00 saatleri arası Anıtparkta miting yapmak için izin alan MHP teşkilatı Miting yapmaktan vaz geçti.  SP İZMİT’TE YÜRÜYÜŞ YAPACAK Saadet partisi ve Büyük Birlik Partisi de bugün İzmit’te yürüyüş düzenleyecek. Gölcük ekibi de İzmit Sabri Yalım Parkı’nda düzenlenen yürüyüşe katılacak.
7 Haziran seçimleri için propaganda çalışmaları bugün sona eriyor. Bugün saat 18:00’den sonra siyasi partiler ve adaylar propaganda yapamayacak. Siyasi partiler ilçe genelinde ki pankart, bayrak ve afişlerini de toplayacak.

7 Haziran seçimleri için propaganda çalışmaları bugün sona eriyor. Bugün saat 18:00’den sonra siyasi partiler ve adaylar propaganda yapamayacak. Siyasi partiler ilçe genelinde ki pankart, bayrak ve afişlerini de toplayacak.

AK PARTİ SAAT 17:00’DE HALKLA BULUŞUYOR

7 Haziran Milletvekili seçimi öncesi bugün siyasi partiler son kez seçim çalışması yapacak. Saat 18:00’e kadar son kez propaganda yapabilecek. Adalet ve Kalkınma Partisi bugün saat 17:00’de Anıtpark Meydanı’nda miting yapacak. Son seçim gününde halka seslenecek olan AK Parti Mitingine Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karaosmanoğlu, AK parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti  yönetimi vatandaşlardan destek isteyecek. Miting hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı İdris Alp “Bugün saat 17:00’de Anıtpark Meydanı’nda mitingimizi gerçekleştireceğiz. Coşku içinde geçmesini planladığımız mitingimize tüm Gölcük halk davetlidir. Seçim çalışmalarımız da her zaman söyledik, bu seçim sadece ülkemizi değil tüm İslam ülkelerini ilgilendiriyor. Huzurun ve istikrarın devam etmesi için halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.

CHP ALAN ÇALIŞMASINA DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Halk partisi İlçe Başkanı İsmet işeri ise seçimin son günü alan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Başkan İşeri son seçim gününde de vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek “Bu seçimin ne kadar önemli olduğunu seçim çalışmaları süresince anlattık. Vatandaşımızdan CHP’ye büyük teveccüh var. İnşallah CHP bu seçimde hak ettiği iktidara gelecektir. Bugün de milletvekili adaylarımızla ve yönetimimizle sahalarda olacağız. Vatandaşımızdan destek bekliyoruz” dedi.

MHP MİTİNGDEN VAZ GEÇTİ

Bugün Saat 15:00 ile 16:00 saatleri arası Anıtparkta miting yapmak için izin alan MHP teşkilatı Miting yapmaktan vaz geçti. 

SP İZMİT’TE YÜRÜYÜŞ YAPACAK

Saadet partisi ve Büyük Birlik Partisi de bugün İzmit’te yürüyüş düzenleyecek. Gölcük ekibi de İzmit Sabri Yalım Parkı’nda düzenlenen yürüyüşe katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.