LASTİK İŞ

SİRMEN'İN EVİ BANKADAN SATIŞTA

Gündem 12.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİRMEN'İN EVİ BANKADAN SATIŞTA

CHP eski milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in Gölcük’teki lüks villasının bulunduğu arazi banka tarafından satışa çıkarılıyor.

CHP’nin efsane başkanlarından Sefa Sirmen’in Gölcük’teki mal varlığı Halk Bankası İzmit Şubesi tarafından satışa çıkarıldı 13 MİLYON TL Sefa Sirmen’e ait, Gölcük Çiftlik Mahallesi sınırları içinde bulunan, içerisinde 5+3 lüks bir villa ile havuzun da yer aldığı 29 dönümlük dev arazi Halk Bankası İzmit Şubesi tarafından 28 Kasım tarihinde satışa çıkarıldı. Yaklaşık bir buçuk aydır satışta olan bu arsa ve villa için belirlenen bedel ise tam 13 Milyon TL. Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/detay-emlak-isyeri-ve-ticari-isletme-halk-bankasindan-satilik-kocaeli-villa-tripleks-669240.html
CHP eski milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in Gölcük’teki lüks villasının bulunduğu arazi banka tarafından satışa çıkarılıyor.

CHP’nin efsane başkanlarından Sefa Sirmen’in Gölcük’teki mal varlığı Halk Bankası İzmit Şubesi tarafından satışa çıkarıldı

13 MİLYON TL

Sefa Sirmen’e ait, Gölcük Çiftlik Mahallesi sınırları içinde bulunan, içerisinde 5+3 lüks bir villa ile havuzun da yer aldığı 29 dönümlük dev arazi Halk Bankası İzmit Şubesi tarafından 28 Kasım tarihinde satışa çıkarıldı. Yaklaşık bir buçuk aydır satışta olan bu arsa ve villa için belirlenen bedel ise tam 13 Milyon TL.

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/detay-emlak-isyeri-ve-ticari-isletme-halk-bankasindan-satilik-kocaeli-villa-tripleks-669240.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.