SİMİTLER SEZER'DEN

Asayiş 27.02.2019 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİMİTLER SEZER'DEN

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, “Simitler bizden çaylar sizden” dedi, çay ocaklarına ve taksi duraklarında vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Simitler bizden çaylar sizden’ programları düzenliyor. Taksi duraklarını ve çay ocaklarını ziyaret eden Aday Sezer, sabah saatlerinde hemşehrileriyle bir araya gelip, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirip, onların taleplerini yerinde dinleyip, çözüm yollarını konuşuyor.   HEP BİR ARADA OLACAĞIM Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız bu yolda her alanda hemşehrilerimle bir araya geleceğim diyen Sezer, “Tevazu, samimiyet ve gayretle sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında halkımızın yoğun olarak uğradığı çay ocaklarına, kullandığı taksi duraklarına ziyaret gerçekleştirerek, esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle sohbet ediyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, “Simitler bizden çaylar sizden” dedi, çay ocaklarına ve taksi duraklarında vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Simitler bizden çaylar sizden’ programları düzenliyor. Taksi duraklarını ve çay ocaklarını ziyaret eden Aday Sezer, sabah saatlerinde hemşehrileriyle bir araya gelip, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirip, onların taleplerini yerinde dinleyip, çözüm yollarını konuşuyor.

 

HEP BİR ARADA OLACAĞIM

Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız bu yolda her alanda hemşehrilerimle bir araya geleceğim diyen Sezer, “Tevazu, samimiyet ve gayretle sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında halkımızın yoğun olarak uğradığı çay ocaklarına, kullandığı taksi duraklarına ziyaret gerçekleştirerek, esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle sohbet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.