LASTİK İŞ

SEYAHAT KARTLARI BİRİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Gündem 26.09.2019 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYAHAT KARTLARI BİRİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Kent Kart ve KOBİS Kart taleplerini hızla çözüme kavuşturmak amacıyla Gölcük Belediyesi’nin yer tahsisiyle, Seyahat Kartları Birimi Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası zemin katında hizmete başlamıştı.

Gölcüklüler büyük ilgi göstererek işlemlerini gerçekleştiriyor.  Gölcük’te artan kişiselleştirilmiş Kent Kart ve KOBİS Kart taleplerini hızla çözüme kavuşturmak amacıyla Gölcük Belediyesi’nin yer tahsisiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası zemin katında hizmete başlamıştı. BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 4 personelin görev yaptığı ofiste indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapılırken, hizmetlerin oldukça hızlandırılmasını sağladı. Öğrenci, KOBİŞ, Öğretmen, 65 ve 60 yaş, Polis, Engelli, Refakatçi ve Basın Kartları işlemlerini Gölcüklüler İzmit’e gitmeden yaptırırken, büyük ilgi gösteriyorlar. 
Kent Kart ve KOBİS Kart taleplerini hızla çözüme kavuşturmak amacıyla Gölcük Belediyesi’nin yer tahsisiyle, Seyahat Kartları Birimi Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası zemin katında hizmete başlamıştı.

Gölcüklüler büyük ilgi göstererek işlemlerini gerçekleştiriyor. 

Gölcük’te artan kişiselleştirilmiş Kent Kart ve KOBİS Kart taleplerini hızla çözüme kavuşturmak amacıyla Gölcük Belediyesi’nin yer tahsisiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası zemin katında hizmete başlamıştı.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

4 personelin görev yaptığı ofiste indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapılırken, hizmetlerin oldukça hızlandırılmasını sağladı. Öğrenci, KOBİŞ, Öğretmen, 65 ve 60 yaş, Polis, Engelli, Refakatçi ve Basın Kartları işlemlerini Gölcüklüler İzmit’e gitmeden yaptırırken, büyük ilgi gösteriyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.