LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİTLERİMİZDEN BİRİ KARTEPE DİĞERİ ÇAYIROVA'DAN

Gündem 06.02.2020 - 05:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİTLERİMİZDEN BİRİ KARTEPE DİĞERİ ÇAYIROVA'DAN

VAN'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak şehit olanlar arasında yer alan Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz de Kartepe de ikamet ettiği, diğer şehitimizin Uzman çavuş Özgür Işık'ın ise aslen Düzceli olduğu, uuzun yıllardır da Çayırova da ikamet ettiği öğrenidldi.

VAN'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak şehit olanlar arasında yer alan Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz de Kartepe ilçesindeki ailesine acı haber verildi.  Van'ın Bahçesaray ilçesinde dün meydana gelen çığ felaketinde arama- kurtarma çalışmalarına katılan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz, yaşanan ikinci çığda şehit düştü. Jandarma Astsubay Fatih Karagöz'ün, Kocaeli'nin Kartepe ilçesi İbrikdere Mahallesi'nde oturan ailesine acı haber verildi. Emekli sigortacı Selahattin Karagöz ile eşi Havva Karagöz'ün 3 çocuğundan biri olan Fatih Karagöz'ün evine Türk bayrağı asılırken, yakınları ve komşuları başsağlığı için geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şehidin babası Selahattin Karagöz'e ve ailesine taziyelerini sundu. Şehidin baba ocağında üzüntülerini dile getiren Başkan Büyükakın, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Çığ felaketinde şehit olan hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Rabbimden rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.  DİĞER ŞEHİDŞNŞZ ÇAYIROVA'DAN Tüm Türkiye Van'da yaşanan çığ felaketiyle sarsılırken, Kocaeli'ne bir kaç saat ara ile 2 acı haber ulaştı. Bölgede yaşanan çığ felaketinde yaşamını yitirerek şehit olan jandarma astsubay Fatih Karagöz'ün acı haberinin ardından bölgeden ikinci acı haberde geldi.   Van’da yaşanan acı olayda hayatını kaybeden jandarmalardan birinin de aslen Düzceli olan, uzun yıllardır Çayırova'da ikamet eden Uzman çavuş Özgür Işık'ın olduğu öğrenildi. 1992 doğumlu olan ve 2015 yılında uzman jandarma olarak görev yapmaya başlayan Özgür Işık'ın ailesine acı haber akşam saatlerinde ulaştı. Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın evine Türk bayrağı asıldı. Şehit askerimizin cenazesi yarın uçakla Cengiz Topel Havalimanına getirilecek. Buradan da toprağa verilmek üzere Düzce’ye götürülecek.  
VAN'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak şehit olanlar arasında yer alan Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz de Kartepe de ikamet ettiği, diğer şehitimizin Uzman çavuş Özgür Işık'ın ise aslen Düzceli olduğu, uuzun yıllardır da Çayırova da ikamet ettiği öğrenidldi.

VAN'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak şehit olanlar arasında yer alan Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz de Kartepe ilçesindeki ailesine acı haber verildi. 

Van'ın Bahçesaray ilçesinde dün meydana gelen çığ felaketinde arama- kurtarma çalışmalarına katılan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz, yaşanan ikinci çığda şehit düştü. Jandarma Astsubay Fatih Karagöz'ün, Kocaeli'nin Kartepe ilçesi İbrikdere Mahallesi'nde oturan ailesine acı haber verildi. Emekli sigortacı Selahattin Karagöz ile eşi Havva Karagöz'ün 3 çocuğundan biri olan Fatih Karagöz'ün evine Türk bayrağı asılırken, yakınları ve komşuları başsağlığı için geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şehidin babası Selahattin Karagöz'e ve ailesine taziyelerini sundu. Şehidin baba ocağında üzüntülerini dile getiren Başkan Büyükakın, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Çığ felaketinde şehit olan hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Rabbimden rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. 

DİĞER ŞEHİDŞNŞZ ÇAYIROVA'DAN

Tüm Türkiye Van'da yaşanan çığ felaketiyle sarsılırken, Kocaeli'ne bir kaç saat ara ile 2 acı haber ulaştı. Bölgede yaşanan çığ felaketinde yaşamını yitirerek şehit olan jandarma astsubay Fatih Karagöz'ün acı haberinin ardından bölgeden ikinci acı haberde geldi.   Van’da yaşanan acı olayda hayatını kaybeden jandarmalardan birinin de aslen Düzceli olan, uzun yıllardır Çayırova'da ikamet eden Uzman çavuş Özgür Işık'ın olduğu öğrenildi. 1992 doğumlu olan ve 2015 yılında uzman jandarma olarak görev yapmaya başlayan Özgür Işık'ın ailesine acı haber akşam saatlerinde ulaştı. Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın evine Türk bayrağı asıldı. Şehit askerimizin cenazesi yarın uçakla Cengiz Topel Havalimanına getirilecek. Buradan da toprağa verilmek üzere Düzce’ye götürülecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.