LASTİK İŞ
ismail

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !

10.02.2016 - 17:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !

Şırnak'ta PKK teröristleri ile girdiği çatışmada şehit düşen Arif Subaşıoğlu'nun cenazesi dualarla toprağa verildi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde sınırın Suriye tarafına geçmek isteyen terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Arif Subaşoğlu''nun cenazesi dualarla uğurlandı. Şehidimiz için İhsaniye Kent Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, askeri erkan ve emniyet müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Törende 'Kahrolsun PKK' ve 'Mecliste PKK istemiyoruz' sloganları atıldı. Törenin ardından şehidimiz askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin naaşı İhsaniye Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi  dün gece geç saatlerde Gölcük'e ulaştı.  Şehit haberi, İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi SerpilSubaşoğlu'na Kaymakam Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi. Ardından, şehidin babasının evine Türk bayrağı asıldı. Mehmet ve Serpil Subaşoğlu'nun 4 çocuğundan biri olan şehidin yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. Baygınlık geçiren şehidin bazı yakınlarına, sağlık ekipleri müdahale etti.   Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, yaptığı açıklamada, bu akşam Şırnak Cizre 1. Hudut Taburu'nda 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında görev yapan piyade er Arif Subaşoğlu'nun, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olduğunu söyledi.   TERHİSİNE 28 GÜN KALMIŞTI Yazıcı, Şehit Subaşoğlu'nun bekar ve ailenin 4 çocuğundan en büyüğü olduğunu, terhisine 28 gün kala şehadet şerbetini içtiğini sözlerine ekledi. Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada piyade er Arif Subaşoğlu şehit olmuş, 2 askeryaralanmıştı. Suriye tarafına kaçtığı değerlendirilen teröristlere ait bir uzun namlulu silah, roketatar, el bombası ile dürbün ele geçirilmişti.   İZİNDEN YENİ DÖNMÜŞTÜ Şırnak Cizre 1. Hudut Taburu'nda 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında görev yapan piyade er Arif Subaşoğlu'nun 15 gün önce izinden birliğine döndüğü öğrenildi. Eski Seka çalışanlarından Büyükşehir Belediyesinden emekli Mehmet ile Serpil Subaşoğlu’nun en büyüğü şehit er Arif Subaşoğlu kardeşleri Emre, Zeynep ve Yiğit Şubaşoğlu aldıkları haber sonrası metanetlerini korudu. "VATAN SAĞ OLSUN" Aldığı acı haber sonrası metanetini kaybetmeyen baba Mehmet Subaşoğlu " Vatan sağ olsun" dedi. Büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirten Yazıcı ise, “Başta ailemiz olmak üzere ilçemizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Şehidimizin ailesi son derece metanetli ve vakur. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.
Şırnak'ta PKK teröristleri ile girdiği çatışmada şehit düşen Arif Subaşıoğlu'nun cenazesi dualarla toprağa verildi.
Şırnak'ın İdil ilçesinde sınırın Suriye tarafına geçmek isteyen terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Arif Subaşoğlu''nun cenazesi dualarla uğurlandı.
Şehidimiz için İhsaniye Kent Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, askeri erkan ve emniyet müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Törende 'Kahrolsun PKK' ve 'Mecliste PKK istemiyoruz' sloganları atıldı. Törenin ardından şehidimiz askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin naaşı İhsaniye Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi  dün gece geç saatlerde Gölcük'e ulaştı.
 Şehit haberi, İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi SerpilSubaşoğlu'na Kaymakam Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi. Ardından, şehidin babasının evine Türk bayrağı asıldı.
Mehmet ve Serpil Subaşoğlu'nun 4 çocuğundan biri olan şehidin yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. Baygınlık geçiren şehidin bazı yakınlarına, sağlık ekipleri müdahale etti.

 

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, yaptığı açıklamada, bu akşam Şırnak Cizre 1. Hudut Taburu'nda 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında görev yapan piyade er Arif Subaşoğlu'nun, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olduğunu söyledi.
 
TERHİSİNE 28 GÜN KALMIŞTI
Yazıcı, Şehit Subaşoğlu'nun bekar ve ailenin 4 çocuğundan en büyüğü olduğunu, terhisine 28 gün kala şehadet şerbetini içtiğini sözlerine ekledi. Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada piyade er Arif Subaşoğlu şehit olmuş, 2 askeryaralanmıştı. Suriye tarafına kaçtığı değerlendirilen teröristlere ait bir uzun namlulu silah, roketatar, el bombası ile dürbün ele geçirilmişti.
 
İZİNDEN YENİ DÖNMÜŞTÜ
Şırnak Cizre 1. Hudut Taburu'nda 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında görev yapan piyade er Arif Subaşoğlu'nun 15 gün önce izinden birliğine döndüğü öğrenildi. Eski Seka çalışanlarından Büyükşehir Belediyesinden emekli Mehmet ile Serpil Subaşoğlu’nun en büyüğü şehit er Arif Subaşoğlu kardeşleri Emre, Zeynep ve Yiğit Şubaşoğlu aldıkları haber sonrası metanetlerini korudu.

"VATAN SAĞ OLSUN"

Aldığı acı haber sonrası metanetini kaybetmeyen baba Mehmet Subaşoğlu " Vatan sağ olsun" dedi. Büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirten Yazıcı ise, “Başta ailemiz olmak üzere ilçemizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Şehidimizin ailesi son derece metanetli ve vakur. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.