ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE’Yİ UNUTMADILAR

Spor 03.12.2018 - 18:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE’Yİ UNUTMADILAR

Pazar Sabahı Furbolcuları (PSF) Gurubunun aldığı karar uyarınca ;2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu “olarak oynanmasını kararlaştırdı.

Pazar Sabahı Futbolcuları (PSF)2003 yılından beri her Pazar sabahı saat:07.00 de Değirmendere’de bulunan Amatör sahada çoğunluğu Esnaf olan içerinde askeri çalışan, avukat ve doktorlarında olduğu 40 kişilik bir futbol sevdalısı gurup’da Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Adnan Zeytinoğlu ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman maç yapıyor. KARDEŞLİK ÖN PLANDA Kaptanlıklarını İlhan Batmazoğlu, Hüseyin Saatçioğlu ve Şahin Geyik’in yaptığı gurup yapılan kadro dahilinde Pazar günü maçlarını yapıyor. Sadece futbol maçı yapan  olarak görünen ama içeriğinde  birlik beraberlik ve kardeşliğin ön planda tutulduğu bu gurup yaptığı sosyal faaliyetlerle de adından söz ettiriyor.  ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE SEZONU PSF Gurubunun aldığı karar uyarınca 2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu “olarak oynanmasını kararlaştırdı. Pazar Sabahı futbolcuları Şehit Polis Bayram Özdere’mizi Unutmadık...Unuttturmayacağız.Vatanı için canını seve, seve veren ilçemizin onuru Şehit polisimiz Bayram Özdereyi saygı ile anıyoruz”dediler.   
Pazar Sabahı Furbolcuları (PSF) Gurubunun aldığı karar uyarınca ;2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu “olarak oynanmasını kararlaştırdı.

Pazar Sabahı Futbolcuları (PSF)2003 yılından beri her Pazar sabahı saat:07.00 de Değirmendere’de bulunan Amatör sahada çoğunluğu Esnaf olan içerinde askeri çalışan, avukat ve doktorlarında olduğu 40 kişilik bir futbol sevdalısı gurup’da Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Adnan Zeytinoğlu ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman maç yapıyor.
KARDEŞLİK ÖN PLANDA
Kaptanlıklarını İlhan Batmazoğlu, Hüseyin Saatçioğlu ve Şahin Geyik’in yaptığı gurup yapılan kadro dahilinde Pazar günü maçlarını yapıyor. Sadece futbol maçı yapan  olarak görünen ama içeriğinde  birlik beraberlik ve kardeşliğin ön planda tutulduğu bu gurup yaptığı sosyal faaliyetlerle de adından söz ettiriyor. 
ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE SEZONU
PSF Gurubunun aldığı karar uyarınca 2019 Futbol sezonunun “Şehit Polis Bayram Özdere Sezonu “olarak oynanmasını kararlaştırdı. Pazar Sabahı futbolcuları Şehit Polis Bayram Özdere’mizi Unutmadık...Unuttturmayacağız.Vatanı için canını seve, seve veren ilçemizin onuru Şehit polisimiz Bayram Özdereyi saygı ile anıyoruz”dediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.